801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De farmaceutische Mondelinge Regelende Agent Gemfibrozil van het Medicijnenlipide 600 Mg-Tablet

De farmaceutische Mondelinge Regelende Agent Gemfibrozil van het Medicijnenlipide 600 Mg-Tablet

  • Pharmaceutical Oral Medications Lipid Regulating Agent Gemfibrozil 600 Mg Tablet
 • Pharmaceutical Oral Medications Lipid Regulating Agent Gemfibrozil 600 Mg Tablet

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 300mg, 600mg, 900mg

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: één miljoen pillen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: 10/doos
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: De Capsules van Gemfibroziltabletten Specificatie: 300mg, 600mg, 900mg
  Norm: BP, USP Verpakking: 10/doos
  Hoog licht:

  oral medicine

  ,

  oral preparation

  De farmaceutische Mondelinge Regelende Agent Gemfibrozil van het Medicijnenlipide 600 Mg-Tablet

   

   

  Product: De Capsules van Gemfibroziltabletten

  Specificatie: 300mg, 600mg, 900mg

  Norm: BP, USP

  Verpakking: 10/doos

   

  Beschrijving:

  Gemfibrozil is een lipide die agent.lt regelen is een wit vast lichaam dat in de gewone omstandigheden stabiel is. De oplosbaarheid in water en zuur is 0,0019% en in verdunde basis is het groter dan 1%. Het smeltpunt is 58°-61°C.

   

  Aanwijzing en gebruik:

   

  De Gemfibroziltabletten zijn vermeld als adjunctive therapie aan dieet voor:

  Behandeling van volwassen patiënten met zeer hoge verhogingen van de niveaus van het serumtriglyceride (Types IV en V hyperlipidemia) die een risico van pancreatitis voorstellen en die niet voldoende aan een bepaalde dieetinspanning antwoorden om hen te controleren. De patiënten die dergelijk risico typisch voorstellen hebben serumtriglyceride meer dan 2000 mg/dL en hebben verhogingen van VLDL-Cholesterol evenals vastend chylomicrons (Type V hyperlipidemia). De onderwerpen die constant totale serum of plasmatriglyceride onder 1000 mg/dL hebben kunnen waarschijnlijk niet een risico van pancreatitis voorstellen. De Gemfibroziltherapie kan voor die onderwerpen met triglycerideverhogingen tussen 1000 en 2000 mg/dL worden overwogen die een geschiedenis van pancreatitis of van terugkomende buikpijn typisch van pancreatitis hebben. Men erkent dat één of ander Type IV patiënten met triglyceride onder 1000 mg/dL kan, door dieet of alcoholische indiscretie, in een Type V patroon met massieve triglycerideverhogingen omzetten die het vasten chylomicronemia begeleiden, maar de invloed van gemfibroziltherapie op is het risico van pancreatitis in dergelijke situaties niet voldoende bestudeerd. De drugtherapie is niet voor patiënten met Type I hyperlipoproteinemia wordt vermeld, die verhogingen van chylomicrons en plasmatriglyceride hebben, maar die zeer normale niveaus van low-density lipoproteïne (VLDL) dat hebben. De inspectie van plasma 14 uren wordt gekoeld is nuttig in het onderscheiden van Types I, IV, en V-hyperlipoproteinemia die

  Verminderend het risico om coronaire hartkwaal slechts bij de patiënten van Typeiib zonder geschiedenis van of symptomen van bestaande coronaire hartkwaal te ontwikkelen die een ontoereikende reactie op gewichtsverlies, dieettherapie, oefening, en andere farmacologische agenten hebben gehad (zoals galzuur sequestrants en nicotinediezuur, wordt gekend om LDL- te verminderen en HDL-Cholesterol op te heffen) en die het volgende drietal van lipideabnormaliteiten heeft: lage HDL-Cholesterol niveaus naast opgeheven LDL-Cholesterol en opgeheven triglyceride. Het nationale CholesterolOnderwijsprogramma heeft serum een HDL-Cholesterol waarde bepaald die constant onder 35 mg/dL als het vormen van een onafhankelijke risicofactor voor coronaire hartkwaal is. De patiënten met beduidend opgeheven triglyceride zouden dicht moeten worden waargenomen wanneer behandeld met gemfibrozil. In sommige patiënten met hoge triglycerideniveaus, wordt de behandeling met gemfibrozil geassocieerd met een aanzienlijke toename in LDL-Cholesterol. Wegens potentiële giftigheid zoals malignancy, gallbladder ziekte, buikpijn tot blindedarmoperatie en andere buikchirurgie, een verhoogde weerslag in noncoronary mortaliteit, en de relatieve verhoging die van 44% tijdens de proeftijd leiden van aan de leeftijd aangepaste die alle-oorzakenmortaliteit met de chemisch en farmacologisch verwante drug wordt gezien, clofibrate, zal het mogelijke voordeel van gemfibrozil in het behandelen van de patiënten van typeiia met verhogingen van ldl-cholesterol slechts niet waarschijnlijk niet belangrijker dan de risico's zijn. Gemfibrozil is ook niet vermeld voor de behandeling van patiënten met lage hdl--cholesterol als hun enige lipideabnormaliteit.

  In een subgroepanalyse van patiënten in de het Hartstudie van Helsinki met boven-midden HDL-Cholesterol waarden bij basislijn (groter dan 46,4 mg/dL), was de weerslag van ernstige coronaire gebeurtenissen gelijkaardig voor gemfibrozil en placebosubgroepen.

  De aanvankelijke behandeling voor dyslipidemia is dieettherapie specifiek voor het type van lipoprotein abnormaliteit. Het bovenmatige lichaamsgewicht en de bovenmatige alcoholopname kunnen belangrijke factoren in hypertriglyceridemia zijn en zouden voorafgaand aan om het even welke drugtherapie moeten worden beheerd. De lichaamsbeweging kan een belangrijke assistentmaatregel zijn, en met stijgingen van HDL-Cholesterol geassocieerd. De ziektenmedeaansprakelijk vennoot aan hyperlipidemia zoals mellitus hypothyroidism of diabetes zou moeten worden gezocht en voldoende worden behandeld. De oestrogeentherapie wordt soms geassocieerd met massieve stijgingen van plasmatriglyceride, vooral bij onderwerpen met familiehypertriglyceridemia. In zulke gevallen, kan de beëindiging van oestrogeentherapie de behoefte aan specifieke drugtherapie van hypertriglyceridemia ondervangen. Het gebruik van drugs zou moeten worden overwogen slechts wanneer de redelijke pogingen zijn gemaakt om bevredigende resultaten met nondrugmethodes te verkrijgen. Als het besluit aan gebruiksdrugs wordt genomen, zou de patiënt moeten worden geïnstrueerd dat dit niet het belang vermindert om dieet aan te hangen.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten