801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Mondelinge Medicijnen van Irbesartantabletten 300mg

De Mondelinge Medicijnen van Irbesartantabletten 300mg

Irbesartan tablets 300mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 300mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/doos
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Irbesartantabletten Specificatie: 300mg
Norm: BP, USP Verpakking: 10/doos
Hoog licht:

oral medicine

,

oral preparation

De Mondelinge Medicijnen van Irbesartantabletten 300mg

 

Product: Irbesartantabletten

Specificatie: 300mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/doos

 

Beschrijving:

Irbesartan is angiotensin receptorblocker (ARB) hoofdzakelijk voor de behandeling van hypertensie wordt gebruikt die. Het concurreert met angiotensin II voor band bij het AT1-receptorsubtype. In tegenstelling tot ACE-inhibitors, heeft ARBs niet het nadelige gevolg van droge hoest. Het gebruik van ARBs is hangende revisie toe te schrijven aan bevindingen van verscheidene klinische proeven voorstellen die dat deze klasse van drugs met een klein verhoogd risico van kanker kan worden geassocieerd.

 

Aanwijzing

Voor de behandeling van hypertensie, evenals diabetesnefropathie met een opgeheven serumcreatinine en proteinuria (>300 mg/dag) in patiënten met type - diabetes 2 en hypertensie. Irbesartan wordt ook gebruikt als tweede lijnagent in de behandeling van congestiehartverlamming.

 

Farmacodynamica

Angiotensin II, de belangrijkste pressor agent van het renin-angiotensin systeem, is de oorzaak van gevolgen zoals vaatvernauwing, stimulatie van synthese en versie van aldosterone, hartstimulatie, en nierreabsorptie van natrium. Irbesartan is een specifieke concurrerende antagonist van AT1-receptoren met een veel grotere affiniteit (meer dan 8500 vouwen) voor de AT1-receptor dan voor de AT2-receptor en geen agonist activiteit. De remming van Irbesartan van angiotensin II die aan de AT1-receptor binden leidt tot veelvoudige gevolgen met inbegrip van vaatverwijding, een vermindering van de afscheiding van vasopressin, en vermindering van de productie en de afscheiding van aldosterone. Het resulterende effect is een daling van bloeddruk.

 

Mechanisme van actie

Irbesartan is een nonpeptide tetrazolederivaat en angiotensin II antagonist die selectief de band van angiotensin II aan de AT1-receptor blokkeert. In het renin-angiotensin systeem, wordt angiotensin I omgezet door enzym (ACE) in vormangiotensin II. angiotensin-om te zetten Angiotensin II het cortex bevordert om aldosterone samen te stellen en af te scheiden, die de afscheiding van natrium vermindert en de afscheiding van kalium verhoogt. Angiotensin II doet ook dienst als vasoconstrictor in vasculaire vlotte spier. Irbesartan, door de band van angiotensin II aan de AT1-receptor te blokkeren, bevordert vaatverwijding en vermindert de gevolgen van aldosterone. Negatief koppelt regelgeving van angiotensin II aangaande renin afscheiding terug is ook verboden, maar de resulterende stijging van plasmarenin concentraties en de voortvloeiende stijging van angiotensin II plasmaconcentraties gaan niet het bloed druk-verminderend effect tegen dat voorkomt. De actie van ARBs is verschillend van ACE-inhibitors, die de omzetting van angiotensin I aan angiotensin II blokkeren, betekenend dat de productie van angiotensin II niet volledig geremd is, aangezien het hormoon via andere enzymen kan worden gevormd. Ook, in tegenstelling tot ACE-inhibitors, mengt irbesartan en andere ARBs zich niet in reactie op bradykinins en substantie P, die voor het ontbreken van nadelige gevolgen toestaat die in ACE-inhibitors (droog b.v. hoest) aanwezig zijn.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)