801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Valsartan en van Hydrochlorothiazide Tabletten film-Met een laag bedekte tabletten, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Valsartan en van Hydrochlorothiazide Tabletten film-Met een laag bedekte tabletten, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Valsartan and Hydrochlorothiazide Tablets Film-coated tablets, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Film-met een laag bedekte tabletten, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 7/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Valsartan en Hydrochlorothiazide-Tabletten Specificatie: Film-met een laag bedekte tabletten, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg
standaard: BP, USP verpakking: 7/blaar

Valsartan en van Hydrochlorothiazide Tabletten film-Met een laag bedekte tabletten, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

 

Product: Valsartan en Hydrochlorothiazide-Tabletten

Specificatie: Film-met een laag bedekte tabletten, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 7/blaar

 

Beschrijving:

Valsartan en hydrochlorothiazide de Tabletten USP, is een combinatie van valsartan, mondeling actieve, specifieke angiotensin II receptorblocker (ARB) handelend op het AT1-receptorsubtype, en hydrochlorothiazide, diuretisch.

Valsartan is een wit aan praktisch wit fijn poeder. Het is oplosbaar en en lichtjes oplosbaar in ethylalcohol methanol in water.

Hydrochlorothiazide USP is een wit, of praktisch wit, praktisch geurloos, kristallijn poeder. Het is lichtjes oplosbaar in water; vrij oplosbare stof in de oplossing van het natriumhydroxyde, in n-butylamine, en in dimethylformamide; met mate oplosbare stof in methanol; en onoplosbaar in ether, in chloroform, en in verdunde minerale zuren.

Valsartan en hydrochlorothiazide de tabletten worden geformuleerd voor mondeling beleid om valsartan en hydrochlorothiazide, USP te bevatten 80/12.5 mg, 160/12.5 mg, 160/25 mg.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

valsartan en hydrochlorothiazide, USP is vermeld voor de behandeling van hypertensie, aan lagere bloeddruk. Het verminderen van bloeddruk vermindert het risico van fatale en nonfatal cardiovasculaire gebeurtenissen, strijkt hoofdzakelijk en myocardiale infarcten. Deze voordelen zijn gezien in gecontroleerde proeven van drugs tegen hoge bloeddruk van een grote verscheidenheid van farmacologische klassen, met inbegrip van hydrochlorothiazide en de ARB-klasse waartot valsartan hoofdzakelijk behoort. Er zijn geen gecontroleerde proeven die risicovermindering met de Tabletten van Valsartan en van hydrochlorothiazide aantonen.

De controle van hoge bloeddruk zou deel van uitvoerig cardiovasculair risicobeheer, met inbegrip van, op passende wijze, lipidecontrole, diabetesbeheer, antithrombotic therapie, het roken onderbreking, oefening, en beperkte natriumopname moeten uitmaken. Vele patiënten zullen meer dan 1 drug vereisen om bloeddrukdoelstellingen te bereiken. Voor specifieke raad op doelstellingen en beheer, zie gepubliceerde richtlijnen, zoals die van het Paritaire Nationale Comité van het Nationale Hoge BloeddrukOnderwijsprogramma bij Preventie, Opsporing, Evaluatie, en de Behandeling van Hoge Bloeddruk (JNC).

Talrijke drugs tegen hoge bloeddruk, van een verscheidenheid van farmacologische klassen en met verschillende mechanismen van actie, zijn getoond in willekeurig verdeelde gecontroleerde proeven om cardiovasculaire morbiditeit en mortaliteit te verminderen, en men kan besluiten dat het bloeddrukvermindering is, en niet één of ander ander farmacologisch bezit van de drugs, dat grotendeels van die voordelen de oorzaak is. Het grootste en meest verenigbare cardiovasculaire resultatenvoordeel is een vermindering van het risico van slag geweest, maar de verminderingen van myocardiaal infarct en cardiovasculaire mortaliteit zijn ook regelmatig gezien.

De opgeheven systolische of diastolische drukoorzaken verhoogden cardiovasculair risico, en de absolute risicoverhoging per mmHg is groter bij hogere bloeddruk, zodat zelfs de bescheiden verminderingen van strenge hypertensie wezenlijk voordeel kunnen opleveren. De relatieve risicovermindering van bloeddrukvermindering is gelijkaardig over bevolking met variërend absoluut risico, zodat is het absolute voordeel groter in patiënten die bij hoger risicoonafhankelijke van hun hypertensie zijn (b.v., patiënten met diabetes of hyperlipidemia), en dergelijke patiënten worden verwacht om van agressievere behandeling aan een lagere bloeddrukdoel te profiteren.

Sommige drugs tegen hoge bloeddruk hebben kleinere bloeddrukgevolgen (monotherapy) in zwarte patiënten, en vele drugs tegen hoge bloeddruk hebben extra goedgekeurde aanwijzingen en gevolgen (b.v., op angina, hartverlamming, of diabetesnierziekte). Deze overwegingen kunnen selectie van therapie leiden.

 

Randtherapie

Valsartan en hydrochlorothiazide de Tabletten kunnen in patiënten worden gebruikt de van wie bloeddruk niet voldoende op monotherapy wordt gecontroleerd.

 

Vervangingstherapie

Valsartan en hydrochlorothiazide de Tabletten kunnen voor de getitreerde componenten worden gesubstitueerd.

 

Aanvankelijke Therapie

Valsartan en hydrochlorothiazide de Tabletten kunnen als aanvankelijke therapie in patiënten worden gebruikt die waarschijnlijk zullen veelvoudige drugs vereisen om bloeddrukdoelstellingen te bereiken.

De keus van de Tabletten van Valsartan en van hydrochlorothiazide als aanvankelijke therapie voor hypertensie zou op een beoordeling van mogelijke voordelen en risico's moeten worden gebaseerd.

De patiënten met stadium 2 hypertensie zijn bij vrij zeer riskant voor cardiovasculaire gebeurtenissen (zoals slagen, hartaanvallen, en hartverlamming), niermislukking, en visieproblemen, zodat is de snelle behandeling klinisch relevant. Het besluit zou om een combinatie als aanvankelijke therapie te gebruiken moeten worden geïndividualiseerd en zou door overwegingen zoals basislijnbloeddruk, het doeldoel, en de stijgende waarschijnlijkheid moeten worden gestalte gegeven van het bereiken van doel met een combinatie in vergelijking met monotherapy. De individuele bloeddrukdoelstellingen kunnen variëren gebaseerd op het risico van de patiënt.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)