801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Carvediloltabletten 6.25mg, 12.5mg, de Mondelinge Medicijnen van 25mg

Carvediloltabletten 6.25mg, 12.5mg, de Mondelinge Medicijnen van 25mg

Carvedilol Tablets 6.25mg, 12.5mg, 25mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 6.25mg, 12.5mg, 25mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 14's/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Carvediloltabletten Specificatie: 6.25mg, 12.5mg, 25mg
standaard: BP, USP verpakking: 14's/blaar

Carvediloltabletten 6.25mg, 12.5mg, de Mondelinge Medicijnen van 25mg

 

Product: Carvediloltabletten

Specificatie: 6.25mg, 12.5mg, 25mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 14's/blaar

 

Beschrijving:

Carvedilol is niet-selectieve bètadieblocker in de behandeling van mild wordt vermeld congestiehartverlamming (CHF) te matigen. Het blokkeert bèta-1 en bèta-2 adrenergic receptoren evenals adrenergic receptoren alpha--1.

 

Aanwijzing:

Voor de behandeling van milde of gematigde (NYHA-klasse II of III) hartverlamming van ischemische of cardiomyopathic oorsprong.

 

Farmacodynamica

Carvedilol is een niet-selectieve beta-adrenergic blokkerende agent met alpha1-blokkerende activiteit en is vermeld voor de behandeling van hypertensie en milde of gematigde (NYHA-klasse II of III) hartverlamming van ischemische of cardiomyopathic oorsprong. Carvedilol is een racemisch mengsel waarin de niet-selectieve B-adrenoreceptor het blokkeren activiteit in enantiomer van S (aanwezig is -) en de a-adrenergic het blokkeren activiteit is aanwezig in enantiomers zowel van R (+) en van S (-) bij gelijke kracht. Carvedilol heeft geen intrinsieke sympathomimetic activiteit. Het effect van B-adrenoreceptor het blokkeren van carvedilol activiteit is aangetoond in dierlijke en menselijke studies aantonen die dat carvedilol (1) hartoutput bij normale onderwerpen vermindert; (2) vermindert oefening-en/of isoproterenol-induced hartkloppingen en (3) vermindert reflex orthostatic hartkloppingen.

 

Mechanisme van actie

Carvedilol is een racemisch mengsel waarin de niet-selectieve bèta-adrenoreceptor het blokkeren activiteit in enantiomer van S (aanwezig is -) en de alpha--adrenergic het blokkeren activiteit is aanwezig in enantiomers zowel van R (+) en van S (-) bij gelijke kracht. De receptor van Carvedilol vermindert beta-adrenergic het blokkeren capaciteit het harttarief, de myocardiale samentrekbaarheid, en de myocardiale zuurstofvraag. Carvedilol vermindert ook systemische vasculaire weerstand via zijn alpha- adrenergic receptor blokkerende eigenschappen. Carvedilol en zijn metabolite BM-910228 (minder machtige bètablocker, maar meer machtig middel tegen oxidatie) zijn getoond om de inotropic ontvankelijkheid aan Ca2+ in OH- vrij radicaal-behandeld myocardium te herstellen. Carvedilol en zijn metabolites verhinderen OH- ook radicaal-veroorzaakte daling van sarcoplasmic netwerk ca2+-ATPase activiteit. Daarom kunnen carvedilol en zijn metabolites voordelig zijn in chronische hartverlamming door vrije basisschade te verhinderen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)