801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Het Sulfaattabletten film-Met een laag bedekte tabletten van de Clopidogrelwaterstof, de Mondelinge Medicijnen van 75mg

Het Sulfaattabletten film-Met een laag bedekte tabletten van de Clopidogrelwaterstof, de Mondelinge Medicijnen van 75mg

Clopidogrel Hydrogen Sulphate Tablets Film-coated tablets, 75mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Film-met een laag bedekte tabletten, 75mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 7/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Het Sulfaattabletten van de Clopidogrelwaterstof Specificatie: Film-met een laag bedekte tabletten, 75mg
standaard: BP, USP verpakking: 7/blaar

Het Sulfaattabletten film-Met een laag bedekte tabletten van de Clopidogrelwaterstof, de Mondelinge Medicijnen van 75mg

 

Product: Het Sulfaattabletten van de Clopidogrelwaterstof

Specificatie: Film-met een laag bedekte tabletten, 75mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 7/blaar

 

Beschrijving:

Het Clopidogrelbisulfaat is een inhibitor van ADP-Veroorzaakte plaatjesamenvoeging handelend door directe remming van adenosine difosfaat (ADP) die aan zijn receptor binden en van de verdere ADP-Bemiddelde activering van de complexe glycoproteïne GPIIb/IIIa.

De Clopidogreltabletten, USP 75 mg voor mondeling beleid bevatten 97,875 mg clopidogrelbisulfaat, dat de kies gelijkwaardig van 75 mg van clopidogrelbasis is.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

1. Scherp Coronair Syndroom

De Clopidogreltabletten kunnen met of zonder voedsel worden beheerd.

Voor patiënten met niet-ST-verhoging ACS (UA/NSTEMI), stel clopidogrel tabletten met één enkele mondelinge de ladingsdosis van 300 mg in werking en ga dan eens dagelijks bij 75 mg verder. Stel aspirin (75 tot 325 mg eens dagelijks) in werking en ga in combinatie met clopidogreltabletten verder.

Voor patiënten met STEMI, is de geadviseerde dosis clopidogrel 75 die mg eens dagelijks mondeling, in combinatie met aspirin (75 tot 325 mg eens dagelijks) wordt beheerd, met of zonder thrombolytics. Clopidogrel kan met of zonder een ladingsdosis worden in werking gesteld.

2. Recente MI, Recente Slag, of Gevestigde Rand Slagaderlijke Ziekte

De geadviseerde dagelijkse dosis clopidogrel is 75 mg eens dagelijks mondeling, met of zonder voedsel.

4. CYP2C19 slechte Metabolizers

5. CYP2C19 de slechte metabolizerstatus wordt geassocieerd met verminderde antiplatelet reactie op clopidogrel. Hoewel een hogere dosisregime in slechte metabolizers antiplatelet reactie verhoogt, is een aangewezen dosisregime voor deze geduldige bevolking niet gevestigd.

6. Gebruik met Proton-Pompinhibitors (PPI)

Vermijd gebruikend omeprazole of esomeprazole met clopidogrel. Omeprazole en esomeprazole vermindert beduidend de antiplatelet activiteit van clopidogrel. Wanneer het bijkomende beleid van een PPI wordt vereist, denk na gebruikend een andere zuur-vermindert agent met minimaal of geen CYP2C19 remmend effect op de vorming van clopidogrel actieve metabolite.

 

Farmacodynamica

Aangezien clopidogrel prodrug is, moet het door CYP450 enzymen worden gemetaboliseerd om actieve metabolite te produceren die plaatjesamenvoeging remt. Dit actieve metabolite verbiedt adenosine selectief difosfaat (ADP) die aan zijn plaatjep2y12 receptor en later ADP-Bemiddelde activering van de samenvoeging van het glycoproteïnegpiib/iiia complexe, daardoor verbiedende plaatje binden.

 

Mechanisme van actie

Actieve metabolite van clopidogrel verhindert band van adenosine difosfaat (ADP) aan zijn plaatjereceptor, die de ADP-Bemiddelde activering van de complexe glycoproteïne GPIIb/IIIa schaden. Men stelt voor dat de remming een tekort in de mobilisering van de opslagplaatsen van de plaatjekorrels aan het buitenmembraan impliceert. hij drogeert en specifiek onherroepelijk remt het P2Y12-subtype van ADP receptor, dat in samenvoeging van plaatjes en het cross-linking door eiwitfibrin belangrijk is. Geen directe interferentie komt met de GPIIb/IIIa-receptor voor. Aangezien de complexe glycoproteïne GPIIb/IIIa de belangrijkste receptor voor fibrinogeen is, verhindert zijn geschade activering fibrinogeen bindend aan plaatjes en remt plaatjesamenvoeging. Door de versterking van plaatjeactivering door vrijgegeven die ADP te blokkeren, wordt de plaatjesamenvoeging door agonists buiten ADP wordt veroorzaakt ook geremd door actieve metabolite van clopidogrel.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)