801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Telmisartantabletten 20mg, 40mg, de Mondelinge Medicijnen van 80mg

Telmisartantabletten 20mg, 40mg, de Mondelinge Medicijnen van 80mg

Telmisartan Tablets 20mg, 40mg, 80mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 20mg, 40mg, 80mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Telmisartantabletten Specificatie: 20mg, 40mg, 80mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/blaar

Telmisartantabletten 20mg, 40mg, de Mondelinge Medicijnen van 80mg

 

Product: Telmisartantabletten

Specificatie: 20mg, 40mg, 80mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

De Telmisartantablet is non-peptide angiotensin II receptor (type AT1) antagonist.

Telmisartan beschikbaar als tabletten voor mondeling beleid, die 20 mg, 40 mg of 80 mg van telmisartan bevatten.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

1. Hypertensie

De Telmisartantabletten is vermeld voor de behandeling van hypertensie, aan lagere bloeddruk. Het verminderen van bloeddruk vermindert het risico van fatale en nonfatal cardiovasculaire gebeurtenissen, strijkt hoofdzakelijk en myocardiale infarcten. Deze voordelen zijn gezien in gecontroleerde proeven van drugs tegen hoge bloeddruk van een grote verscheidenheid van farmacologische klassen met inbegrip van de klasse waartot deze drug hoofdzakelijk behoort.

De controle van hoge bloeddruk zou deel van uitvoerig cardiovasculair risicobeheer, met inbegrip van, op passende wijze, lipidecontrole, diabetesbeheer, antithrombotic therapie, het roken onderbreking, oefening, en beperkte natriumopname moeten uitmaken. Vele patiënten zullen meer dan één drug vereisen om bloeddrukdoelstellingen te bereiken. Voor specifieke raad op doelstellingen en beheer, zie gepubliceerde richtlijnen, zoals die van het Paritaire Nationale Comité van het Nationale Hoge BloeddrukOnderwijsprogramma bij Preventie, Opsporing, Evaluatie, en de Behandeling van Hoge Bloeddruk (JNC).

Talrijke drugs tegen hoge bloeddruk, van een verscheidenheid van farmacologische klassen en met verschillende mechanismen van actie, zijn getoond in willekeurig verdeelde gecontroleerde proeven om cardiovasculaire morbiditeit en mortaliteit te verminderen, en men kan besluiten dat het bloeddrukvermindering is, en niet één of ander ander farmacologisch bezit van de drugs, dat grotendeels van die voordelen de oorzaak is. Het grootste en meest verenigbare cardiovasculaire resultatenvoordeel is een vermindering van het risico van slag geweest, maar de verminderingen van myocardiaal infarct en cardiovasculaire mortaliteit zijn ook regelmatig gezien.

De opgeheven systolische of diastolische drukoorzaken verhoogden cardiovasculair risico, en de absolute risicoverhoging per mmHg is groter bij hogere bloeddruk, zodat zelfs de bescheiden verminderingen van strenge hypertensie wezenlijk voordeel kunnen opleveren. De relatieve risicovermindering van bloeddrukvermindering is gelijkaardig over bevolking met variërend absoluut risico, zodat is het absolute voordeel groter in patiënten die bij hoger risicoonafhankelijke van hun hypertensie zijn (bijvoorbeeld, patiënten met diabetes of hyperlipidemia), en dergelijke patiënten worden verwacht om van agressievere behandeling aan een lagere bloeddrukdoel te profiteren.

Sommige drugs tegen hoge bloeddruk hebben kleinere bloeddrukgevolgen (monotherapy) in zwarte patiënten, en vele drugs tegen hoge bloeddruk hebben extra goedgekeurde aanwijzingen en gevolgen (b.v., op angina, hartverlamming, of diabetesnierziekte). Deze overwegingen kunnen selectie van therapie leiden.

Het kan alleen of in combinatie met andere agenten tegen hoge bloeddruk worden gebruikt.

 

2. Cardiovasculaire Risicovermindering

De Telmisartantabletten is vermeld voor vermindering van het risico van myocardiaal infarct, slag, of dood door cardiovasculaire oorzaken in patiënten 55 jaar oud of ouder bij zeer riskant van het ontwikkelen van belangrijke cardiovasculaire gebeurtenissen die ACE-inhibitors niet kunnen nemen.

Zeer riskant voor cardiovasculaire gebeurtenissen kan door een geschiedenis van kransslagaderziekte, rand slagaderlijke ziekte, slag, voorbijgaande ischemische aanval, of zeer riskante insuline-afhankelijke diabetes (of afhankelijke niet-insuline) met bewijsmateriaal van Beëindigen-orgaan schade worden blijk gegeven. De Telmisartantabletten kunnen naast andere nodig behandeling (zoals therapie tegen hoge bloeddruk, antiplatelet of verminderings van lipiden) worden gebruikt.

De studies van telmisartan in dit het plaatsen sluiten niet de mogelijkheid uit die telmisartan een zinvolle fractie van het effect van de ACE-inhibitor kan niet bewaren waarbij het werd vergeleken. Denk na gebruikend de ACE-inhibitor eerst, en, als het voor hoest slechts wordt tegengehouden, denk na opnieuw proberend de ACE-inhibitor nadat de hoest oplost.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)