801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Tabletten van het Fluoxetinewaterstofchloride/de Capsules Mondelinge Voorbereiding van Fluoxetine 20Mg

De Tabletten van het Fluoxetinewaterstofchloride/de Capsules Mondelinge Voorbereiding van Fluoxetine 20Mg

Fluoxetine Hydrochloride Tablets / Fluoxetine 20Mg Capsules Oral Preparation

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 20mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten/de Capsules van het Fluoxetinewaterstofchloride Specificatie: 20mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/blaar

De Tabletten van het Fluoxetinewaterstofchloride/de Capsules Mondelinge Voorbereiding van Fluoxetine 20Mg

 

 

 

Product: De Tabletten/de Capsules van het Fluoxetinewaterstofchloride

Specificatie: 20mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Het Fluoxetinewaterstofchloride is de eerste agent van de klasse van kalmeringsmiddelen als selectieve serotonine -serotonine-reuptakeinhibitors wordt bekend (SSRIs) dat. Fluoxetine is een racemisch mengsel van enantiomers van R en S-en is van gelijkwaardige farmacologische activiteit. Ondanks verschillende structurele verschillen tussen samenstellingen in deze klasse, bezit SSRIs gelijkaardige farmacologische activiteit. Zoals met andere kalmerende agenten, kunnen verscheidene weken van therapie worden vereist alvorens een klinisch effect wordt gezien. SSRIs is machtige inhibitors van neuronenserotonine reuptake. Zij hebben weinig aan geen effect op norepinephrine of dopamine reuptake en werken α- of β-adrenergic, dopamine D2 of histamineh1 geen receptoren tegen. Tijdens scherp gebruik, SSRIs-blokserotonine reuptake en de stimulatie van de verhogingsserotonine van somatodendritic 5-HT1A en eindautoreceptors. Het chronische gebruik leidt tot desensibilisatie van somatodendritic 5-HT1A en eindautoreceptors. Het algemene klinische effect van verhoogde stemming en verminderde bezorgdheid wordt verondersteld toe te schrijven om aan aanpassingsveranderingen in neuronenfunctie te zijn die tot verbeterde serotonergic neurotransmissie leidt. De bijwerkingen omvatten droge mond, misselijkheid, duizeligheid, slaperigheid, seksuele dysfunctie en hoofdpijn. De bijwerkingen komen over het algemeen binnen de eerste twee weken na therapie voor en zijn gewoonlijk minder streng en frequent dan die waargenomen met tricyclic kalmeringsmiddelen. Fluoxetine kan worden gebruikt om belangrijke depressieve wanorde (MDD), gematigd aan strenge boulimienervosa, obsessive-compulsive wanorde (OCD), premenstruele dysfore wanorde (PMDD), paniekwanorde met of zonder pleinvrees, en in combinatie met olanzapine voor behandeling-bestand of bipolaire I-depressie te behandelen. Fluoxetine is het meest aan anorexie lijdend en het bevorderen SSRI.

 

Aanwijzing

De geëtiketteerde aanwijzing omvat: de belangrijke depressieve wanorde (MDD), matigt zich aan strenge boulimienervosa, obsessive-compulsive wanorde (OCD), premenstruele dysfore wanorde (PMDD), paniekwanorde met of zonder pleinvrees, en combinatiebehandeling met olanzapine voor behandeling-bestand of bipolaire I-depressie. De aanwijzingen zonder etiket omvatten: selectieve mutism, milde zwakzinnigheid-geassocieerde agitatie in nonpsychotic patiënten, post-traumatische spanningswanorde (PTSD), sociale bezorgdheidswanorde, chronische neuropathische pijn, fibromyalgia, en het fenomeen van Raynaud.

 

Farmacodynamica

Fluoxetine, een kalmerende agent die tot de selectieve serotonine reuptake inhibitors (SSRIs) behoort, wordt gebruikt om depressie, boulimienervosa, premenstruele dysfore wanorde, paniekwanorde en post-traumatische spanning te behandelen. Volgens de aminenhypothese, zou een functionele daling van de activiteit van aminen, zoals serotonine en norepinephrine, in depressie resulteren; een functionele verhoging van de activiteit van deze aminen zou in stemmingsverhoging resulteren. De gevolgen van Fluoxetine worden verondersteld om met de remming van 5HT-receptor worden geassocieerd, die tot een verhoging van serotonineniveau leidt. Het antagonisme van muscarinic, histaminergic, en α1-adrenergic receptoren is een hypothese opgesteld om met diverse anticholinergic, kalmerende, en cardiovasculaire gevolgen van de klassieke tricyclic kalmerende drugs (van het TCL) worden geassocieerd. Fluoxetine bindt aan deze en andere membraanreceptoren van hersenenweefsel veel minder krachtig in vitro dan de tricyclic drugs.

 

Mechanisme van actie

Gemetaboliseerd aan norfluoxetine, is fluoxetine een selectieve serotonine -serotonine-reuptakeinhibitor (SSRI), blokkeert het reuptake van serotonine bij de serotonine reuptake pomp van het neuronenmembraan, dat de acties van serotonine op 5HT1A-autoreceptors verbetert. SSRIs bindt met beduidend minder affiniteit aan histamine, acetylcholine, en norepinephrine receptoren dan tricyclic kalmerende drugs.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)