801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Tabletten van het Sertralinewaterstofchloride/Mondelinge Verspreidbare Tabletten 50mg

De Tabletten van het Sertralinewaterstofchloride/Mondelinge Verspreidbare Tabletten 50mg

Sertraline Hydrochloride Tablets / Oral Dispersible Tablets 50mg

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 50mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 14's/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De tabletten van het Sertralinewaterstofchloride/Verspreidbare Tabletten Specificatie: 50mg
Norm: BP, USP Verpakking: 14's/blaar
Hoog licht:

oral medicine

,

oral treatment

De Tabletten van het Sertralinewaterstofchloride/Mondelinge Verspreidbare Tabletten 50mg

 

 


Product: De tabletten van het Sertralinewaterstofchloride/Verspreidbare Tabletten
Specificatie: 50mg
Norm: BP, USP
Verpakking: 14's/blaar
 
Beschrijving:
Het Sertralinewaterstofchloride is een selectieve serotonine reuptake inhibitor (SSRI) voor mondeling beleid. Het heeft een molecuulgewicht van 342,7. Het Sertralinewaterstofchloride heeft de volgende chemische naam: (de 1S-GOS) - 4 (3,4-dichlorophenyl) - 1,2,3,4-tetrahydro-Nmethyl 1 naphthalenaminewaterstofchloride. De Sertralinetabletten, USP worden voor mondeling beleid als genoteerde tabletten geleverd die sertralinewaterstofchloride gelijkwaardig aan 25 mg, 50 mg en 100 mg sertraline bevatten.
 
Aanwijzingen en Gebruik:
Belangrijke Depressieve Wanorde
De Sertralinetabletten, USP zijn vermeld voor de behandeling van belangrijke depressieve wanorde in volwassenen.
De doeltreffendheid van sertraline in de behandeling van een belangrijke depressieve episode werd gevestigd in zes aan de gecontroleerde proeven van acht weken van volwassen poliklinische patiënten de van wie diagnoses het dichtst aan de dsm-III categorie van belangrijke depressieve wanorde beantwoordden.
Een belangrijke depressieve episode impliceert een prominente en vrij blijvende gedeprimeerde of dysfore stemming die gewoonlijk zich in dagelijks het functioneren mengt (bijna elke dag minstens 2 weken); het zou minstens 4 van de volgende 8 symptomen moeten omvatten: de verandering in eetlust, de verandering in slaap, de psychomotorische agitatie of de vertraging, het verlies van belang in gebruikelijke activiteiten of de daling van seksuele aandrijving, verhoogde moeheid, gevoel van schuld of minderwaardigheid, vertraagden het denken of schaadden concentratie, en een zelfmoordpoging of zelfmoordideatie. De kalmerende actie van sertraline in in het ziekenhuis opgenomen gedeprimeerde patiënten is niet voldoende bestudeerd.
De doeltreffendheid van sertraline in het handhaven van een kalmerende reactie maximaal 44 weken die 8 weken van open-label scherpe behandeling (52 weken totaal) volgen werd aangetoond in een placebo-gecontroleerde proef. Het nut van de drug in patiënten die sertraline ontvangen voor lange perioden zou periodiek moeten worden opnieuw beoordeeld.
Obsessive-Compulsive Wanorde
De Sertralinetabletten zijn vermeld voor de behandeling van obsessies en dwang in patiënten met obsessive-compulsive wanorde (OCD), zoals die in dsm-iii-r worden bepaald; d.w.z., zijn de obsessies of dwang de oorzaak duidelijke nood, tijdrovend, of mengen zich beduidend in het sociale of beroeps functioneren.
De doeltreffendheid van sertraline werd in 12 wekenproeven met obsessive-compulsive poliklinische patiënten gevestigd die diagnoses van obsessive-compulsive wanorde hebben zoals die volgens dsm-III of criteria dsm-iii-r wordt bepaald.
Obsessive-compulsive wanorde wordt gekenmerkt door terugkomende en blijvende ideeën, gedachten, impulsen, of beelden (obsessies) die ego-dystonic en/of herhaald, vastberaden, en opzettelijk gedrag zijn (dwang) dat door de persoon bovenmatig of onredelijk wordt erkend.
De doeltreffendheid van sertraline in het handhaven van een reactie, in patiënten met OCD die tijdens een fase van de 52 weekbehandeling terwijl het nemen van sertraline antwoordde en toen voor instorting tijdens een periode van zelfs 28 weken werd waargenomen werd, aangetoond in een placebo-gecontroleerde proef. Niettemin, zou de arts die verkiest om sertraline voor lange perioden te gebruiken het nut op lange termijn van de drug voor de individuele patiënt periodiek moeten opnieuw beoordelen.
Paniekwanorde
De Sertralinetabletten zijn vermeld voor de behandeling van paniekwanorde in volwassenen, met of zonder pleinvrees, zoals die in dsm-IV worden bepaald. De paniekwanorde wordt gekenmerkt door het voorkomen van onverwachte paniekaanvallen en bijbehorende bezorgdheid over het hebben van extra aanvallen, zorg over de implicaties of de gevolgen van de aanvallen, en/of een significante verandering in gedrags in de aanvallen.
De doeltreffendheid van sertraline werd gevestigd in drie 10 tot 12 wekenproeven in de volwassen patiënten van de paniekwanorde de van wie diagnoses aan de categorie dsm-iii-r van paniekwanorde beantwoordden.
De paniekwanorde (dsm-IV) wordt gekenmerkt door terugkomende onverwachte paniekaanvallen, d.w.z., een afzonderlijke periode van intens vrees of ongemak waarin vier (of meer) van de volgende symptomen ontwikkelen en abrupt een piek binnen 10 minuten bereiken: (1) hartkloppingen, verpletterend hart, of versneld harttarief; (2) het zweten; (3) het beven of het schudden; (4) sensaties van dyspnoe of het smoren; (5) gevoel van het versperren; (6) borstpijn of ongemak; (7) misselijkheid of buiknood; (8) voelend duizelig, onvast, lightheaded, of verzwakken; (9) derealization (gevoel van unreality) of depersonalization (wordt losgemaakt van oneself); (10) vrees om controle te verliezen; (11) vrees om te sterven; (12) paresthesias (verdoofdheid of tintelende sensaties); (13) kou of opvliegingen.
 
De doeltreffendheid van sertraline in het handhaven van een reactie, in volwassen patiënten met paniekwanorde die tijdens een fase van de 52 weekbehandeling terwijl het nemen van sertraline antwoordde en toen voor instorting tijdens een periode van zelfs 28 weken werd waargenomen werd, aangetoond in een placebo-gecontroleerde proef. Niettemin, zou de arts die verkiest om sertraline voor lange perioden te gebruiken het nut op lange termijn van de drug voor de individuele patiënt periodiek moeten opnieuw beoordelen.
De Wanorde van de Posttraumaticspanning (PTSD)
Sertraline is vermeld voor de behandeling van posttraumatic spanningswanorde in volwassenen.
De doeltreffendheid van sertraline in de behandeling van PTSD werd gevestigd in twee 12 weken placebo-gecontroleerde proeven van volwassen poliklinische patiënten de van wie diagnose aan criteria voor de categorie dsm-iii-r van PTSD voldeed.
PTSD, zoals die door DSM-III-R/IV wordt bepaald, vereist blootstelling aan een traumatische gebeurtenis die daadwerkelijke of bedreigde dood of ernstige verwonding impliceerden, of bedreiging voor de fysieke integriteit van zelf of anderen, en een reactie die intense vrees, hulpeloosheid, of verschrikking impliceert. De symptomen die als resultaat van blootstelling aan de traumatische gebeurtenis voorkomen omvatten re-ervaart van de gebeurtenis in de vorm van opdringerige gedachten, flash-backs of dromen, en intense psychologische nood en fysiologische reactiviteit bij blootstelling aan richtsnoeren aan de gebeurtenis; het vermijden van situaties herinnerend van de het traumatische gebeurtenis, het onvermogen om aan details van de gebeurtenis te herinneren, en/of gevoelloos maken van algemene die ontvankelijkheid als verminderde rente in significante activiteiten, vervreemding van anderen wordt vertoond, beperkte waaier van affect, of betekenis van verkort getekende toekomst; en de overdreven symptomen van autonoom ontwaken met inbegrip van hypervigilance, schrikken reactie, slaapstoring, geschade concentratie, en geprikkeldheid of vlagen van woede op. Een PTSD-diagnose vereist dat de symptomen voor minstens een maand aanwezig zijn en dat zij klinisch significant nood of stoornis op sociaal, beroeps, of ander belangrijk gebied van het functioneren veroorzaken.
De doeltreffendheid van sertraline in het handhaven van een reactie in volwassen patiënten met PTSD maximaal 28 weken die 24 weken van open-label behandeling volgen werd aangetoond in een placebo-gecontroleerde proef. Niettemin, zou de arts die verkiest om sertraline voor lange perioden te gebruiken het nut op lange termijn van de drug voor de individuele patiënt periodiek moeten opnieuw beoordelen.
Premenstruele Dysfore Wanorde (PMDD)
De Sertralinetabletten zijn vermeld voor de behandeling van premenstruele dysfore wanorde (PMDD) in volwassenen.
De doeltreffendheid van sertraline in de behandeling van PMDD werd in 2 placebo-gecontroleerde proeven van vrouwelijke volwassen die poliklinische patiënten gevestigd voor 3 menstruele cycli worden behandeld die aan criteria voor de categorie dsm-iii-R/IV van PMDD voldeden.
De essentiële kenmerken van PMDD omvatten duidelijk gedeprimeerde stemming, bezorgdheid of spanning, affectieve labiliteit, en blijvende woede of geprikkeldheid. Andere eigenschappen omvatten verminderde rente in zich activiteiten, moeilijkheid het concentreren, gebrek aan energie, verandering in eetlust of slaap, en het voelen onbeheerst. De fysieke symptomen verbonden aan PMDD omvatten borsttederheid, hoofdpijn, verbinding en spierpijn, opzwellen en gewichtsaanwinst. Deze symptomen komen regelmatig tijdens de luteal fase voor en overhandigen binnen een paar dagen na begin van menses; de storing mengt zich duidelijk in het werk of school of in gebruikelijke sociale activiteiten en verhoudingen met anderen. Bij het maken van de diagnose, zou de zorg moeten worden genomen om andere cyclische stemmingswanorde uit te sluiten die door behandeling met kalmerend kan worden verergerd.
De doeltreffendheid van Sertraline-Tabletten, USP in gebruik op lange termijn, d.w.z., voor meer dan 3 menstruele cycli, is niet systematisch geëvalueerd in gecontroleerde proeven. Daarom zou de arts die verkiest om sertraline voor lange perioden te gebruiken het nut op lange termijn van de drug voor de individuele patiënt periodiek moeten opnieuw beoordelen.
Sociale Bezorgdheidswanorde
De Sertralinetabletten zijn vermeld voor de behandeling van sociale die bezorgdheidswanorde, ook als sociale fobie in volwassenen wordt bekend.
De doeltreffendheid van sertraline in de behandeling van sociale bezorgdheidswanorde werd gevestigd in twee placebo-gecontroleerde proeven van volwassen poliklinische patiënten met een diagnose van sociale bezorgdheidswanorde zoals die door DSM-IV criteria wordt bepaald.
De sociale bezorgdheidswanorde, zoals die door DSM-IV wordt bepaald, wordt gekenmerkt door duidelijke en blijvende vrees voor sociale of prestatiessituaties die blootstelling aan onbekende mensen of mogelijk nauwkeurig onderzoek door anderen en door vrees om op een vernederende of verwarrende manier impliceren te handelen. De blootstelling aan de gevreesde sociale situatie veroorzaakt bijna altijd bezorgdheid en gevreesde sociale of prestatiessituaties wordt vermeden of anders wordt verdragen met intense bezorgdheid of nood. Bovendien erkennen de patiënten dat de vrees bovenmatig of onredelijk is en het vermijden en de vervroegde bezorgdheid van de gevreesde situatie worden geassocieerd met functioneel stoornis of duidelijke nood.
De doeltreffendheid van sertraline in het handhaven van een reactie in volwassen patiënten met sociale bezorgdheidswanorde maximaal 24 weken die 20 weken van sertralinebehandeling volgen werd aangetoond in een placebo gecontroleerde proef. De artsen die sertraline voor lange perioden voorschrijven het nut op lange termijn van de drug voor de individuele patiënt zouden periodiek moeten opnieuw beoordelen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)