801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Darmdragees 10mg van Omeprazole van maagzweren de Mondelinge Medicijnen - 40mg

Darmdragees 10mg van Omeprazole van maagzweren de Mondelinge Medicijnen - 40mg

Stomach Ulcers Oral Medications Omeprazole Enteric Coated Tablets 10mg - 40mg

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 10mg, 20mg, 40mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: twee miljoen capsules
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 7/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Omeprazole darm-Met een laag bedekte Tablettencapsules Specificatie: 10mg, 20mg, 40mg
standaard: BP, USP verpakking: 7/blaar

Darmdragees 10mg van Omeprazole van maagzweren de Mondelinge Medicijnen - 40mg

 

 

Product: Omeprazole darm-Met een laag bedekte Tablettencapsules

Specificatie: 10mg, 20mg, 40mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 7/blaar

 

Beschrijving:

Omeprazole is een hoogst efficiënte inhibitor van maag zure die afscheiding in de therapie van maagzweren en syndroom zollinger-Ellison wordt gebruikt. Omeprazole behoort tot een klasse van antisecretory samenstellingen, gesubstitueerde benzimidazoles, die maag zure afscheiding door specifieke remming van het H+/K+-ATPase enzymsysteem aan de secretorische oppervlakte van de maag wandcel onderdrukken.

 

Aanwijzing

Omeprazole is vermeld voor de behandeling van de zweren van de twaalfvingerige darm, goedaardige maagzweren, gastroesophageal terugvloeiingsziekte (GERD), het zuur en andere symptomen verbonden aan GERD, eroderende esophagitis, en behandeling op lange termijn van pathologische hypersecretory voorwaarden zoals syndroom zollinger-Ellison, veelvoudige endocriene adenomas, en systemische mastocytosis.

 

Farmacodynamica

Na mondeling beleid, komt het begin van het anti-secretory effect van omeprazole binnen één uur en maximumeffect voor die binnen twee uren voorkomen. Om 24 uur, is de remming van afscheiding ongeveer 50% van maximum en de duur van remming duurt tot 72 uren. Hoewel omeprazole een zeer korte plasmahalveringstijd heeft, duurt het anti-secretory effect lange tijd wegens verlengde band aan wandh+/k+-ATPase enzym. Wanneer de drug is beëindigd, zal de secretorische activiteit terugkeren naar basislijn meer dan 3-5 dagen. Het remmende effect van omeprazole op zure afscheiding stijgt met het herhaalde zodra-dagelijks doseren, bereikend een plateau na vier dagen. In studies die meer dan 200 patiënten impliceren, stegen de niveaus van serumgastrin tijdens de eerste 1 tot 2 weken van zodra-dagelijks beleid van therapeutische dosissen omeprazole parallel met remming van zure afscheiding. De systemische effecten van omeprazole in de CNS, cardiovasculaire en ademhalingssystemen zijn niet tot op heden gevonden.

 

Mechanisme van actie

Omeprazole is een inhibitor van de protonpomp die maag zure afscheiding door specifieke remming van het h+/K+-ATPase in de maag wandcel onderdrukt. Door specifiek op proton te handelen blokkeert de pomp, omeprazole de definitieve stap in zure productie, waarbij maagzuurheid wordt verminderd.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)