801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Mondelinge Medicijnen van Misoprostoltabletten 0.2mg

De Mondelinge Medicijnen van Misoprostoltabletten 0.2mg

Misoprostol Tablets 0.2mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.2mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50, 000 dozen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 3/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Misoprostoltabletten Specificatie: 0.2mg
Norm: USP Verpakking: 3/blaar

De Mondelinge Medicijnen van Misoprostoltabletten 0.2mg

 

Product: Misoprostoltabletten

Specificatie: 0.2mg

Norm: USP

Verpakking: 3/blaar

 

Beschrijving:

Een synthetisch analogon van natuurlijke prostaglandine E1. Het veroorzaakt een dose-related remming van maagzuur en pepsineafscheiding, en verbetert mucosal weerstand tegen verwonding. Het is een efficiënte anti-zweeragent en heeft ook oxytocic eigenschappen.

 

Aanwijzing

Vermeld voor de behandeling van verzwering (van de twaalfvingerige darm, maag en veroorzaakte NSAID) en profylaxe voor NSAID veroorzaakte verzwering. Misoprostol is ook vermeld voor ander gebruik dat niet in Canada wordt goedgekeurd, met inbegrip van de medische beëindiging van een intrauterine alleen gebruikte zwangerschap of in combinatie met methotrexate, evenals de inductie van arbeid in een geselecteerde bevolking van zwangere vrouwen met ongunstige cervix. Deze aanwijzing wordt vermeden in vrouwen met vroegere baarmoederchirurgie of cesarean chirurgie toe te schrijven aan een verhoogd risico van mogelijke baarmoederbreuk. Misoprostol wordt ook gebruikt voor de preventie of de behandeling van ernstige postpartum bloeding.

 

Farmacodynamica

Misoprostol is een prostaglandinee1 (PGE1) analogon dat voor de behandeling en de preventie van maagzweren wordt gebruikt. Wanneer beheerd, bevordert misoprostol verhoogde afscheiding van het beschermende slijm dat lijnen het maagdarmkanaal en verhoogt mucosal bloedstroom, daardoor verhogend mucosal integriteit. Het wordt soms mede-voorgeschreven met niet steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) om het voorkomen van maagverzwering te verhinderen, een gemeenschappelijk nadelig gevolg van NSAIDs.

 

Mechanisme van actie

Misoprostol schijnt om maag zure afscheiding door een directe actie betreffende de wandcellen door het binden aan de prostaglandinereceptor te remmen. De activiteit van deze receptor wordt bemiddeld door g-proteïnen die adenylate normaal cyclase activeren. De indirecte remming van adenylate cyclase door Misoprostol kan van guanosine-5'-trifosfaat (GTP) afhankelijk zijn. De significante cytoprotective acties van misoprostol zijn verwant met verscheidene mechanismen. Deze omvatten: 1. Verhoogde afscheiding van bicarbonaat, 2. Aanzienlijke daling van het volume en de pepsineinhoud van maagafscheidingen, 3. Het verhindert schadelijke agenten de strakke verbindingen tussen de epitheliaale cellen te onderbreken die de verdere achterverspreiding van H+-ionen in maagmucosa, 4 tegenhoudt. Verhoogde dikte van slijmlaag, 5. Verbeterde mucosal bloedstroom als resultaat van directe vasodilatation, 6. Stabilisatie van weefsel lysozymes/vasculair endoteel, 7. Verbetering van mucosal regeneratiecapaciteit, en 8. Vervanging van prostaglandines die als resultaat van diverse beledigingen aan het gebied zijn uitgeput. Misoprostol is ook getoond om de omvang en de frequentie van baarmoedersamentrekkingen tijdens zwangerschap via selectieve band tot de EP-2/ep-3 prostanoid receptoren te verhogen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)