801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

Injecties van de het Volume Parenterale Progesterone van het hormoonmedicijn de Kleine voor Zwangerschap

Injecties van de het Volume Parenterale Progesterone van het hormoonmedicijn de Kleine voor Zwangerschap

Hormone Medication Small Volume Parenteral Progesterone Injections For Pregnancy

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 25mg/ml, 50mg/2ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 ampèren
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10AMPS/BOX
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: één miljoen ampèren per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Progesteroneinjectie Specificatie: 25mg/ml, 50mg/2ml
Norm: BP, USP Verpakking: 10AMPS/BOX
Hoog licht:

small volume injection

,

anti cancer drugs

Injecties van de het Volume Parenterale Progesterone van het hormoonmedicijn de Kleine voor Zwangerschap

 

 

Product: Progesteroneinjectie

Specificatie: 25mg/ml, 50mg/2ml

Norm: BP, USP

Verpakking: 10amps/box

 

Beschrijving:

De progesterone is belangrijke progestational steroïden die hoofdzakelijk door corpusluteum en de moederkoek worden afgescheiden. De progesterone handelt op de baarmoeder, de borstklieren, en de hersenen. Het wordt vereist in embryoinplanting, zwangerschapsonderhoud, en de ontwikkeling van borstweefsel voor melkproductie. Progesterone, de omgezet van pregnenolone, dient ook als tussenpersoon in de biosynthese van gonadal steroid hormonen en bijniercorticosteroids.

 

Aanwijzing

Voor progesteroneaanvulling of vervanging als deel van een Bijgestane Reproductieve behandeling van Technologie(art) voor onvruchtbare vrouwen met progesteronedeficiëntie en voor de behandeling van secundair amenorrhea. Ook gebruikt voor de vermindering van de weerslag van endometrial hyperplasia en het begeleidende risico van endometrial carcinoom in postmenopausal vrouwen die de therapie van de oestrogeenvervanging ontvangen, evenals behandeling van het abnormale baarmoeder aftappen wegens hormonale onevenwichtigheid bij gebrek aan organische pathologie zoals fibroids of baarmoederkanker.

 

Farmacodynamica

De progesterone is a natuurlijk - occuring progestin of een synthetische vorm van natuurlijk - het voorkomen vrouwelijk geslachtshormoon, progesterone. In de normale menstruele cyclus van een vrouw, rijpt een ei en van de eierstokken (ovulatie) vrijgegeven. De eierstok produceert progesterone die, die de versie van verdere eieren verhinderen en de voering van de uterus voor een mogelijke zwangerschap dan klaarmaken. Als de zwangerschap voorkomt, blijven de progesteroneniveaus in het lichaam hoog, handhavend de uterusvoering. Als de zwangerschap niet voorkomt, vallen de progesteroneniveaus in het lichaam, resulterend in een menstruele periode. De progesterone bedriegt de lichaamsprocessen in het denken dat de ovulatie reeds door hoge niveaus van de synthetische progesterone te handhaven is voorgekomen. Dit verhindert de versie van eieren de eierstokken.

 

Mechanisme van actie

De progesterone deelt de farmacologische acties van progestins. De progesterone bindt aan de progesterone en oestrogeenreceptoren. De doelcellen omvatten de vrouwelijke reproductieve landstreek, de borstklier, de hypothalamus, en slijmachtig. Eens verbindend aan de receptor, zullen progestins zoals Progesterone de frequentie van versie van gonadotropin vrijgevend hormoon (GnRH) van de hypothalamus vertragen en zullen de schommeling pre-ovulatory van links (luteinizing hormoon) afstompen. In vrouwen die adequaat endogeen oestrogeen hebben, zet de progesterone een proliferative endometrium in secretorische om. De progesterone is essentieel voor de ontwikkeling van decidual weefsel en is noodzakelijk om endometrial ontvankelijkheid voor inplanting van een embryo te verhogen. Zodra een embryo is geïnplanteerd, handelt de progesterone om de zwangerschap te handhaven. De progesterone bevordert ook de groei van borst alveolaar weefsel en ontspant baarmoeder vlotte spier. Het heeft weinig estrogenic en androgene activiteit.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten