801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

De Injectietherapie van het Irinotecanwaterstofchloride voor Metastatische Colorectal Kanker

De Injectietherapie van het Irinotecanwaterstofchloride voor Metastatische Colorectal Kanker

Irinotecan Hydrochloride Injection Therapy For Metastatic Colorectal Cancer

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 40mg/2ml, 100mg/5ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10 flesjes/doos
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50, 000 flesjes per
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Injectie van het Irinotecanwaterstofchloride Specificatie: 40mg/2ml, 100mg/5ml
Norm: BP, USP Verpakking: 10 flesjes/doos
Hoog licht:

small volume injection

,

anti cancer drugs

De Injectie van het Irinotecanwaterstofchloride voor Metastatische Colorectal Kanker

 

 

Product: De Injectie van het Irinotecanwaterstofchloride

Specificatie: 40mg/2ml, 100mg/5ml

Norm: BP, USP

Verpakking: 10 flesjes/doos

 

Beschrijving:

Irinotecan is een antineoplastic enzyminhibitor die hoofdzakelijk in de behandeling van colorectal kanker wordt gebruikt. Het is een derivaat van camptothecin dat de actie van topoisomerase I. Irinotecan verhindert religation van de DNA-bundel door aan complexe topoisomerase I-DNA te binden, en veroorzaakt de breuk van dubbel-bundeldna en celdood remt. Het is een derivaat van camptothecin. Irinotecan werd goedgekeurd voor de behandeling van geavanceerde alvleesklier- kanker in Oktober, 2015.

 

Aanwijzing en Dosering

Voor de behandeling van metastatische colorectal kanker (eerste-lijntherapie wanneer beheerd met fluorouracil 5 en leucovorin). Ook gebruikt in combinatie met cisplatin voor de behandeling van uitgebreide kleine cellongkanker. Irinotecan is momenteel in onderzoek voor de behandeling van metastatische of terugkomende cervicale kanker. Ook gebruikt in combinatie met fluorouracil en leucovorin voor de behandeling van patiënten met metastatische adenocarcinoma van de alvleesklier na ziektevooruitgang die op gemcitabine-gebaseerde therapie volgt.

Om colorectal kanker te behandelen: 125 mg/m2 I.V. meer dan 90 min elke week 4 weken, die tegen 2 weken van geen drug worden gevolgd, herhalen 6 weken-dan cyclus; of 350 mg/m2 I.V. meer dan 90 min om de 3 weken

 

Farmacodynamica

Irinotecan is een antineoplastic enzyminhibitor die hoofdzakelijk in de behandeling van colorectal kanker wordt gebruikt. Irinotecan is een halfsynthetisch derivaat van camptothecin. Camptothecins staat specifiek met topoisomerase I, een enzym in de celkern in wisselwerking die DNA-topologie regelt en kernprocessen zoals de replicatie, de nieuwe combinatie, en de reparatie van DNA vergemakkelijkt. Tijdens deze processen, verlicht topoisomerase I gewrongen spanning in DNA door omkeerbare single-strand onderbrekingen te veroorzaken, die enige DNA-bundels toestaan om door de onderbreking over te gaan. 3 ' - DNA-het eindpunt van de gebroken DNA-bundels bindt covalent met het topoisomeraseenzym om een katalytische tussenpersoon te vormen genoemd een splijtbaar complex. Nadat DNA voldoende ontspannen is en de reactie van de bundelpassage volledig is, DNA-maakt topoisomerase de gebroken DNA-bundels weer vast om chemisch onveranderde topoisomers te vormen die transcriptie om toestaan te werk te gaan. Irinotecan en zijn actieve metabolite Sn-38 binden aan complexe topoisomerase I-DNA en verhinderen religation van deze single-strand onderbrekingen. Het huidige onderzoek brengt naar voren dat de cytotoxiciteit van irinotecan de gepaste schade van dubbel-bundeldna die tijdens DNA-synthese wordt veroorzaakt is wanneer de replicatieenzymen met ternaire complex gevormd door topoisomerase I, DNA, en of Irinotecan of Sn-38 in wisselwerking staan. De zoogdiercellen kunnen niet deze dubbel-bundelonderbrekingen efficiënt herstellen. De nauwkeurige bijdrage van Sn-38 tot de activiteit van irinotecan in mensen is niet gekend. Irinotecan is fase-specifieke celcyclus (S-fase).

 

Mechanisme van actie

Irinotecan remt de actie van topoisomerase I. Irinotecan verhindert religation van de DNA-bundel door aan complexe topoisomerase I-DNA te binden. De vorming van dit ternaire complex mengt zich in de bewegende replicatievork, die replicatiearrestatie en dodelijke double-stranded onderbrekingen in DNA veroorzaakt. Dientengevolge, DNA-wordt de schade niet efficiënt hersteld en apoptosis (geprogrammeerde celdood) komt voor.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten