801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

6mg recombinante Menselijke pin-g-CSF pin-rhG-CSF Injectie Pegfilgrastim

6mg recombinante Menselijke pin-g-CSF pin-rhG-CSF Injectie Pegfilgrastim

6mg Recombinant Human PEG-G-CSF PEG-rhG-CSF Injection Pegfilgrastim

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 6mg: 0.6ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één flesje/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Pin-g-CSF pin-rhG-CSF Pegfilgrastim Specificatie: 6mg: 0.6ml
standaard: Binnenshuis verpakking: één flesje/doos

6mg recombinante Menselijke pin-g-CSF pin-rhG-CSF Injectie Pegfilgrastim

 

 

Product: Pin-g-CSF pin-rhG-CSF Pegfilgrastim

Specificatie: 6mg: 0.6ml

Norm: Binnenshuis

Verpakking: één flesje/doos

 

Beschrijving:

Pegfilgrastim is een covalente stamverwant van recombinante methionyl menselijke g-CSF (filgrastim) en monomethoxypolyethylene glycol. Filgrastim is een in water oplosbare 175 aminozuurproteïne met een molecuulgewicht ongeveer 19 kilodaltons (kD). Filgrastim wordt verkregen uit de bacteriële gisting van een spanning van E coli omgezet met een genetisch gebouwde plasmide die het menselijke gen g-CSF bevatten. Om te produceren pegfilgrastim, is een molecule van de 20 kD monomethoxypolyethylene glycol covalent verbindend tot het n-Eindmethionylresidu van filgrastim. Het gemiddelde molecuulgewicht van pegfilgrastim is kD ongeveer 39.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

De recombinante Menselijke de Kolonie Bevorderende Factor van Pegylated Granulocyte voor Injectie is vermeld om de weerslag van besmetting, zoals die door koortsachtige neutropenia, in patiënten wordt vertoond met niet myeloid malignancies te verminderen die myelosuppressive drugs tegen kanker verbonden aan een klinisch significante weerslag van koortsachtige neutropenia ontvangen.

De recombinante Menselijke de Kolonie Bevorderende Factor van Pegylated Granulocyte voor Injectie is niet vermeld voor de mobilisering van de randcellen van de bloedvoorouder voor hematopoietic overplanting van de stamcel.

 

Klinische Farmacologie

1. Mechanisme van Actie

Veroorzaakt vorming van neutrophil vooroudercellen door aan receptoren op granulocytes te binden, die dan verdelen. Pegfilgrastim versterkt ook de gevolgen van rijpe neutrophils, waarbij koorts en het risico van besmetting van strenge neutronpenia worden verminderd. Het is farmacologisch identiek aan menselijke granulocyte kolonie-bevorderende factor.

 

2. Farmacokinetica

De farmacokinetica van pegfilgrastim werden bestudeerd in 379 patiënten met kanker. De farmacokinetica van pegfilgrastim waren niet-lineair en de ontruiming verminderde met verhogingen van dosis. Neutrophil de receptorband is een belangrijke component van de ontruiming van pegfilgrastim, en de serumontruiming is direct verwant met het aantal neutrophils. Naast aantallen neutrophils, scheen het lichaamsgewicht een factor te zijn. De patiënten met hoger lichaamsgewicht ervoeren hogere systemische die blootstelling aan pegfilgrastim na het ontvangen van een dosis voor lichaamsgewicht wordt genormaliseerd. Een grote veranderlijkheid in de farmacokinetica van pegfilgrastim werd waargenomen. De halveringstijd van Neulasta strekte zich van 15 tot 80 uren na onderhuidse injectie uit.

 

Geen gender-related verschillen werden waargenomen in de farmacokinetica van pegfilgrastim, en geen verschillen werden waargenomen in de farmacokinetica van geriatrische patiënten (≥ 65 die jaar oud) met jongere patiënten worden vergeleken (< 65="" years="" of="" age="">

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten