801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Het Tamsulosinwaterstofchloride ondersteunde de Mondelinge Medicijnen van Versiecapsules 0.2mg

Het Tamsulosinwaterstofchloride ondersteunde de Mondelinge Medicijnen van Versiecapsules 0.2mg

Tamsulosin Hydrochloride Sustained Release Capsules 0.2mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.2mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 capsules
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 12's/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Het Tamsulosinwaterstofchloride ondersteunde Versiecapsules Specificatie: 0.2mg
standaard: Binnenshuis verpakking: 12's/blaar

Het Tamsulosinwaterstofchloride ondersteunde de Mondelinge Medicijnen van Versiecapsules 0.2mg

 

Product: Het Tamsulosinwaterstofchloride ondersteunde Versiecapsules

Specificatie: 0.2mg

Norm: Binnenshuis

Verpakking: 12's/blaar

 

Beschrijving:

Tamsulosin is een selectieve antagonist bij alpha--1A en alpha--1B-adrenoceptors in de prostate, prostaatcapsule, de prostaaturethra, en de blaashals. Minstens drie afzonderlijke zijn de alpha1-adrenoceptor subtypes geïdentificeerd: alpha--1A, alpha--1B en alpha--1D; hun distributie verschilt tussen menselijk organen en weefsel. Ongeveer zijn 70% van de alpha1-receptoren in menselijke voorstanderklier van het subtype alpha--1A. De stagnatie van deze receptoren veroorzaakt ontspanning van vlotte spieren in de de blaashals en voorstanderklier.

 

Aanwijzing

Gebruikt in de behandeling van tekens en symptomen van goedaardige prostaathyperplasia (vermindering van urineobstakel en hulp van bijbehorende manifestaties zoals aarzeling, het eind druppelen van urine, onderbroken of zwakke stroom… enz.)

 

Farmacodynamica

Tamsulosin, sulfamoylphenethylamine-afgeleide alpha--adrenoceptorblocker met verbeterde specificiteit voor het alpha--adrenoceptors van de voorstanderklier, wordt algemeen gebruikt om goedaardige prostaathyperplasia (BPH) te behandelen. De drug is in de handel verkrijgbaar in een racemisch mengsel van 2 isomeren, en is farmacologisch verwant met doxazocin, prazosin, en terazosin. Nochtans, in tegenstelling tot deze drugs, heeft tamsulosin een hogere affiniteit voor de adrenergic receptoren alpha--1A, die in vasculaire vlotte spier worden gevestigd. De studies tonen aan dat tamsulosin ongeveer 12 keer grotere affiniteit voor adrenergic receptoren alpha--1 in de voorstanderklier dan die in de aorta heeft, die in een verminderde weerslag van ongunstige cardiovasculaire gevolgen kan resulteren.

 

Mechanisme van actie

Tamsulosin is een selectieve antagonist bij alpha--1A en alpha--1B-adrenoceptors in de prostate, prostaatcapsule, de prostaaturethra, en de blaashals. Minstens drie afzonderlijke zijn de alpha1-adrenoceptor subtypes geïdentificeerd: alpha--1A, alpha--1B en alpha--1D; hun distributie verschilt tussen menselijk organen en weefsel. Ongeveer zijn 70% van de alpha1-receptoren in menselijke voorstanderklier van het subtype alpha--1A. De stagnatie van deze receptoren veroorzaakt ontspanning van vlotte spieren in de de blaashals en voorstanderklier, en vermindert zo urineafvloeiingsweerstand bij mensen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)