801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

Van de het Bromideinjectie van Rocuronium van de spierontspanning het Toevoegsel Algemene Anesthesie

Van de het Bromideinjectie van Rocuronium van de spierontspanning het Toevoegsel Algemene Anesthesie

Muscle Relaxation Rocuronium Bromide Injection Adjunct General Anesthesia

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 5ml: 50mg, 2.5ml: 25mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10vials/box
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Injectie van het Rocuroniumbromide Specificatie: 5ml: 50mg, 2.5ml: 25mg
Norm: BP, USP Verpakking: 10vials/box

Van de het Bromideinjectie van Rocuronium van de spierontspanning het Toevoegsel Algemene Anesthesie

 

 

Product: De Injectie van het Rocuroniumbromide

Specificatie: 5ml: 50mg, 2.5ml: 25mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10vials/box

 

Beschrijving:

Rocuronium (snelle begin-curonium) is een desacetoxyanalogon van vecuronium met een sneller begin van actie. Het is een aminosteroid niet-depolariserend neuromusculair die blocker of spierontspannend middel in moderne anesthesie wordt gebruikt, endotracheal intubatie te vergemakkelijken en skeletachtige spierontspanning tijdens chirurgie of mechanische ventilatie te verstrekken.

 

Aanwijzing

Voor intern verpleegde patiënten en poliklinische patiënten als toevoegsel aan algemene anesthesie om zowel snelle opeenvolging als routine tracheale intubatie te vergemakkelijken, en skeletachtige spierontspanning tijdens chirurgie of mechanische ventilatie te verstrekken.

 

Farmacodynamica

De neuromusculaire blokkerende agenten zijn drugs die hoofdzakelijk skeletachtige spierontspanning door een verminderde reactie op neurotransmitteracetylcholine (ACh) bij de myoneural (neuromusculaire) verbinding van skeletachtige spier te veroorzaken veroorzaken. Bij die plaats, veroorzaakt ACh normaal elektrodepolarisatie van het postjunctionalmembraan van motorendplate, dat tot geleiding van het potentieel van de spieractie leidt en later skeletachtige spiersamentrekking veroorzaakt. De neuromusculaire agenten zijn geclassificeerd zoals depolariserend of nondepolarizing. Rocuronium is een nondepolarizing neuromusculaire blokkerende agent met een snel aan middenbegin afhankelijk van dosis en middenduur. Rocuronium, zoals vecuronium handelt langer in zuigelingen dan in kinderen. Nochtans, in tegenstelling tot vecuronium, behoudt rocuronium de kenmerken van midden-handelt NMBD in zuigelingen.

 

Mechanisme van actie

Rocuroniumhandelingen door voor cholinergic receptoren bij motorendplate te concurreren. Deze actie wordt tegengewerkt door acetylcholinesteraseinhibitors, zoals neostigmine en edrophonium. Rocuronium handelt door concurrerend aan nicotine cholinergic receptoren te binden. De band van vecuronium vermindert de kans voor acetylcholine om aan de nicotinereceptor bij het postjunctionalmembraan van de myoneural verbinding te binden. Dientengevolge, wordt de depolarisatie verhinderd, worden de calciumionen niet vrijgegeven en de spiersamentrekking komt niet voor. Het bewijsmateriaal stelt ook voor dat de nondepolarizing agenten ACh-versie kunnen beïnvloeden. Men heeft een hypothese opgesteld dat de nondepolarzing agenten aan postjunctional („curare“) receptoren binden en zich daarom in de natrium en kaliumstroom kunnen mengen, die van depolarisatie en repolarisering van de membranen betrokken bij spiersamentrekking de oorzaak is.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten