801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDroge Poederinjectie

Injectie van het huid de Droge Poeder voor Besmetting, Ampicillin de Dosering van Sulbactam

Injectie van het huid de Droge Poeder voor Besmetting, Ampicillin de Dosering van Sulbactam

Skin Dry Powder Injection For Infection , Ampicillin Sulbactam Dosage

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 1.5g, 3.0g

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 50 flesjes/doos
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 500, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Ampicillin en Sulbactam voor Injectie Specificatie: 1.5g, 3.0g
standaard: BP, USP verpakking: 50 flesjes/doos

Injectie van het huid de Droge Poeder voor Besmetting, Ampicillin de Dosering van Sulbactam

 

 

Product: Ampicillin en Sulbactam voor Injectie

Specificatie: 1.5g, 3.0g

Norm: BP, USP

 

Beschrijving:

Flesjes van 1,5 g die 1,0 g Ampicillin (als natriumzout) bevatten en 500 mg Sulbactam (als natriumzout);

Flesjes van 3,0 g 2 g Ampicillin (als natriumzout) bevatten en 1 g Sulbactam die (als natriumzout).

 

Aanwijzing en gebruik:

Ampicillin en Sulbactam voor Injectie zijn vermeld voor de behandeling van besmettingen toe te schrijven aan vatbare spanningen van de aangewezen micro-organismen in de hieronder vermelde voorwaarden.

 

Huid en van de Huidstructuur Besmettingen door bèta-lactamase worden veroorzaakt veroorzakend spanningen van goudhoudende Stafylokok -, Escherichia coli, * Klebsiella spp.* (met inbegrip van K. pneumoniae*), Proteusbacteriënmirabilis, * fragilis Bacteroides, * Darmbacterie soorten, * en Acinetobacter calcoaceticus.* die

 

NOTA: Voor informatie over gebruik in pediatrische patiënten zie voorzorgsmaatregel-Pediatrisch Gebruik en Klinische Studiessecties.

 

Intra-Abdominal Besmettingen door bèta-lactamase worden veroorzaakt veroorzakend spanningen van Escherichia coli, Klebsiella soorten (met inbegrip van K. pneumoniae*), Bacteroides soorten (met inbegrip van fragilis B.), en Darmbacterie spp.* die

 

Gynaecologische die Besmettingen door bèta-lactamase worden veroorzaakt veroorzakend spanningen van Escherichia coli, * en Bacteroides spp.* (met inbegrip van B. fragilis*).

 

Terwijl Ampicillin en Sulbactam voor Injectie slechts voor de hierboven vermelde die voorwaarden worden vermeld, zijn de besmettingen door ampicillin-vatbare organismen worden veroorzaakt ook ontvankelijk voor behandeling met Ampicillin en Sulbactam voor Injectie toe te schrijven aan zijn ampicillin inhoud. Daarom zouden de gemengde die besmettingen door ampicillin-vatbare organismen worden veroorzaakt en bèta-lactamase die organismen vatbaar voor Ampicillin produceren en Sulbactam voor Injectie niet de toevoeging van een ander antibioticum moeten vereisen.

 

De aangewezen cultuur en gevoeligheidstests zouden vóór behandeling moeten worden uitgevoerd om de organismen te isoleren en te identificeren veroorzakend besmetting en hun gevoeligheid aan Ampicillin en Sulbactam voor Injectie te bepalen.

 

De therapie kan voorafgaand aan het verkrijgen van de resultaten uit bacteriologische en gevoeligheidsstudies worden ingesteld wanneer er reden is te geloven de besmetting om het even welke die bèta-lactamase kan impliceren producerend organismen hierboven in de vermelde orgaansystemen worden vermeld. Zodra de resultaten worden gekend, zou de therapie moeten worden aangepast als aangewezen.

 

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en doeltreffendheid van Ampicillin en Sulbactam voor Injectie en andere antibacteriële drugs te handhaven, zouden Ampicillin en Sulbactam voor Injectie moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

 

* De doeltreffendheid voor dit organisme in dit orgaansysteem werd bestudeerd in minder dan 10 besmettingen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten