801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDroge Poederinjectie

Parenteraal Beleids Droog Poeder voor het Natrium 1g van Injectiecefoxitin

Parenteraal Beleids Droog Poeder voor het Natrium 1g van Injectiecefoxitin

Parenteral Administration Dry Powder For Injection Cefoxitin Sodium 1g

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 1G

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 50 flesjes/doos
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 500, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Cefoxitinnatrium voor Injectie Specificatie: 1G
standaard: BP, USP verpakking: 50 flesjes/doos

Parenteraal Beleids Droog Poeder voor het Natrium 1g van Injectiecefoxitin

 

 

Product: Cefoxitinnatrium voor Injectie

Specificatie: 1.0g

Norm: BP, USP

Verpakking: 50 flesjes/doos

 

Beschrijving:

Cefoxitin voor Injectie, USP bevat cefoxitinnatrium een halfsynthetische, breed-spectrumcephalosporin antibioticum voor parenteraal beleid.

Het wordt geleverd als droog poeder in flesjes en bevat ongeveer 53,8 mg (2,3 milli-equivalenten) natrium per gram cefoxitinactiviteit.

 

Aanwijzingen en gebruik:

Behandeling

Cefoxitin voor Injectie, USP is vermeld voor de behandeling van ernstige die besmettingen door vatbare spanningen van de aangewezen micro-organismen in de hieronder vermelde ziekten worden veroorzaakt.

(1) de lagere ademhalingskanaalbesmettingen, met inbegrip van longontsteking en longabces, veroorzaakten byStreptococcuspneumoniae, andere streptokokken (exclusief enterococci, b.v., faecalis Enterococcus [vroeger Streptococcus faecalis]), goudhoudende Stafylokok - (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen), Escherichia coli, Klebsiella species, Hemophilus - influenzae, en Bacteroides species.

(2) urinedielandstreekbesmettingen door de species van Escherichia coli, Klebsiella van species, van Proteusbacteriënmirabilis, Morganella-van morganii, van Proteusbacterie worden veroorzaakt en Providencia-(met inbegrip van P.-rettgeri).

(3) Intra-abdominal besmettingen, met inbegrip van peritonitis en intra-abdominal abces, veroorzaakten byEscherichia coli, Klebsiella species, Bacteroides species met inbegrip van fragilis Bacteroides, andClostridiumspecies.

(4) gynaecologische besmettingen, met inbegrip van endometritis, bekkencellulitis, en bekken ontstekingsdieziekte door Escherichia coli, Neisseria gonnoroea (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen) wordt veroorzaakt, Bacteroides species met inbegrip van fragilis B., Clostridiumspecies, Peptococcus Niger, Peptostreptococcus-species, en Streptokok agalactiae. Cefoxitin voor Injectie, USP, zoals cephalosporins, heeft geen activiteit tegen Chlamydia-trachomatis. Daarom wanneer Cefoxitin voor Injectie, USP in de behandeling van patiënten met bekken ontstekingsziekte wordt gebruikt en C.-trachomatis één van de veronderstelde ziekteverwekkers is, zou de aangewezen anti-chlamydial dekking moeten worden toegevoegd.

(5) die septikemie door Streptokok goudhoudende pneumoniae, Stafylokok - (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen) wordt veroorzaakt, Escherichia coli, Klebsiella species, en Bacteroides species met inbegrip van fragilis B.

(6) been en gezamenlijke die besmettingen door goudhoudende Stafylokok wordt veroorzaakt - (met inbegrip van penicillinase die - spanningen veroorzaken).

(7) die huid en van de huidstructuur besmettingen door goudhoudende Stafylokok - (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen) worden veroorzaakt, Stafylokokepidermidis, Streptococcus pyogenes en andere streptokokken (exclusief enterococci b.v., faecalis Enterococcus [vroeger Streptococcus faecalis]), Escherichia coli, Proteusbacteriënmirabilis, Klebsiella species, Bacteroides species met inbegrip van fragilis B., Clostridiumspecies, Peptococcus Niger, en Peptostreptococcus-species.

De aangewezen cultuur en gevoeligheidsstudies zouden moeten worden uitgevoerd om de gevoeligheid te bepalen van de causatieve organismen aan Cefoxitin voor Injectie, USP. De therapie kan zijn begonnen terwijl het wachten van op de resultaten van deze studies.

In willekeurig verdeelde vergelijkende studies die, waren Cefoxitin voor Injectie, USP en cephalothin vergelijkbaar veilig en efficiënt in het beheer van besmettingen door grampositieve kokken en gramnegatieve staven vatbaar voor cephalosporins worden veroorzaakt. Cefoxitin voor Injectie, USP heeft een hoge graad van stabiliteit in aanwezigheid van bacteriële bèta-lactamases, zowel penicillinases als cephalosporinases.

Vele die besmettingen door aërobe en anaërobe gramnegatieve bacteriën bestand tegen sommige cephalosporins worden veroorzaakt antwoorden aan Cefoxitin voor Injectie, USP. Op dezelfde manier antwoorden vele die besmettingen door aërobe en anaërobe bacteriën bestand tegen sommige penicillineantibiotica worden veroorzaakt (ampicillin, carbenicillin, penicilline G) aan behandeling met Cefoxitin voor Injectie, USP. Vele die besmettingen door mengsels van vatbare aërobe en anaërobe bacteriën worden veroorzaakt antwoorden aan behandeling met Cefoxitin voor Injectie, USP.

Preventie

Cefoxitin voor Injectie, USP is vermeld voor de profylaxe van besmetting in patiënten die niet besmette gastro-intestinale chirurgie, vaginale hysterectomie, buikhysterectomie, of cesarean sectie ondergaan.

Als er tekens van besmetting zijn, zouden de specimens voor cultuur voor identificatie van het causatieve organisme moeten worden verkregen zodat de aangewezen behandeling kan worden ingesteld.

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en de doeltreffendheid van Cefoxitin voor Injectie, USP en andere antibacteriële drugs, Cefoxitin voor Injectie te handhaven, zou USP moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten