801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Erythromycin Poeder voor Mondelinge Opschorting één fles/doos, Mondelinge Medicijnen

Erythromycin Poeder voor Mondelinge Opschorting één fles/doos, Mondelinge Medicijnen

Erythromycin Powder for Oral Suspension one bottle/box , Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 200mg/5ml, 60ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50000 dozen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 50, 000 flessen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Erythromycin Poeder voor Mondelinge Opschorting Specificatie: 200mg/5ml, 60ml
standaard: BP, EP, USP verpakking: één fles/doos

Erythromycin Poeder voor Mondelinge Opschorting één fles/doos, Mondelinge Medicijnen

 

Product: Erythromycin poeder voor mondelinge opschorting

Specificatie: 200mg/5ml, 60ml

Norm: BP, USP

Verpakking: één fles/doos

 

Beschrijving:

Erythromycin is een macrolide antibioticum door Streptomyces erythreus wordt geproduceerd die. Het remt bacteriële eiwitsynthese door aan bacteriële jaren '50 ribosomal subeenheden te binden; de band remt peptidyl transferase activiteit en mengt zich in translocatie van aminozuren tijdens vertaling en assemblage van proteïnen. Erythromycin kan afhankelijk van de organisme en drugconcentratie bacteriostatisch of bactericidal zijn.

 

Aanwijzing

Voor gebruik in de behandeling van besmettingen door vatbare spanningen van micro-organismen in de volgende ziekten worden veroorzaakt die: hogere ademhalingskanaalbesmettingen (en verminder) van milde aan gematigde graad, pertussis (kinkhoest), als toevoegsel aan antitoxine in besmettingen toe te schrijven aan Corynebacterium diphtheriae, in de behandeling van besmettingen toe te schrijven aan Corynebacterium minutissimum, intestinale die amebiasis door Entamoeba histolytica wordt veroorzaakt, scherpe bekken ontstekingsdieziekte door Neisseria gonnoroea wordt veroorzaakt, huid en zachte weefselbesmettingen van mild die strengheid te matigen door Streptococcus pyogenes en Stafylokok - goudhoudende, primaire die syfilis wordt veroorzaakt door pallidum Treponema wordt veroorzaakt -, besmettingen door Chlamydia trachomatis, nongonococcal die urethritis worden veroorzaakt door Ureaplasma urealyticum wordt veroorzaakt, en Legionairsziekte door Legionella pneumophila wordt veroorzaakt.

 

Farmacodynamica

Erythromycin wordt geproduceerd door een spanning van Streptomyces erythraeus en behoort tot de macrolide groep antibiotica. Na absorptie, verspreidt erythromycin gemakkelijk in de meeste lichaamsvloeistoffen. Bij gebrek aan hersenvliesontsteking, worden de lage concentraties normaal bereikt in de ruggegraatsvloeistof, maar de passage van de drug over de blood-brain barrière stijgt in meningitis. Erythromycin wordt afgescheiden in moedermelk. De drug kruist de placental barrière met de foetale niveaus die van de serumdrug 5 bereiken - 20% van moederserumconcentraties. Erythromycin wordt niet verwijderd door buikvliesdialyse of hemodialyse.

 

Mechanisme van actie

Erythromycin handelt door het bacteriële celmembraan te doordringen en omkeerbaar aan de jaren '50subeenheid van bacteriële ribosomen te binden of nadert „P“ of donorplaats zodat de band van tRNA (overdrachtrna) aan de donorplaats wordt geblokkeerd. De translocatie van peptides van „A“ of acceptorplaats aan „P“ of donorplaats wordt verhinderd, en de verdere eiwitsynthese is geremd. Erythromycin is efficiënt slechts tegen actief het verdelen van organismen. Het nauwkeurige mechanisme waardoor erythmromycin vulgaris letsels vermindert van acne is niet volledig gekend: nochtans, schijnt het effect gepast te zijn voor een deel aan de antibacteriële activiteit van de drug.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)