801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDroge Poederinjectie

Longontsteking Cefepime voor Injectie/de Injectie van het Kininedihydrochloride

Longontsteking Cefepime voor Injectie/de Injectie van het Kininedihydrochloride

Pneumonia Cefepime For Injection / Quinine Dihydrochloride Injection

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.5g; 1.0g; 2.0g

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 50 flesjes/doos
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 500, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Cefepimedihydrochloride voor Injectie Specificatie: 0.5g; 1.0g; 2.0g
standaard: BP, EP, USP verpakking: 50 flesjes/doos

Longontsteking Cefepime voor Injectie/de Injectie van het Kininedihydrochloride

 

 

Product: Cefepimedihydrochloride voor Injectie

Specificatie: 0.5g; 1.0g; 2.0g

Norm: BP, EP, USP

 

Beschrijving:

Cefepime is een cephalosporin antibioticum van de vierde generatie die in 1994 wordt ontwikkeld. Cefepime heeft een uitgebreid spectrum van activiteit tegen Grampositieve en Gramnegatieve bacteriën, met grotere activiteit tegen zowel Gramnegatieve als Grampositieve organismen dan derde-generatieagenten. Cefepime is gewoonlijk gereserveerd om strenge nosocomial die longontsteking, besmettingen door multi-bestand micro-organismen (b.v. Pseudomonas - aeruginosa) wordt veroorzaakt en empirische behandeling van koortsachtige neutropenia te behandelen.

 

Aanwijzing

Voor de behandeling van gematigde longontsteking (tot streng) door Streptokok pneumoniae wordt veroorzaakt, met inbegrip van gevallen verbonden aan gezamenlijke bacteremia, Pseudomonas - aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, of Darmbacterie species die. Ook voor empirische behandeling van koortsachtige neutropenic patiënten en ongecompliceerde en ingewikkelde urinedielandstreekbesmettingen (met inbegrip van pyelonephritis) door pneumoniae van Escherichia coli of Klebsiella worden veroorzaakt, wanneer de besmetting streng is, of veroorzaakt door Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, of Proteusbacteriënmirabilis, wanneer de besmetting mild om zich, met inbegrip van gevallen is te matigen verbonden aan gezamenlijke bacteremia met deze micro-organismen. Ook voor de behandeling van ongecompliceerde die huid en van de huidstructuur besmettingen door goudhoudende Stafylokok - (methicillin-vatbare spanningen slechts) worden veroorzaakt of Streptococcus pyogenes en ingewikkelde die intra-abdominal besmettingen (in combinatie met metronidazole wordt gebruikt) door Escherichia coli, viridans groepsstreptokokken, Pseudomonas worden veroorzaakt - aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Darmbacterie species, of fragilis Bacteroides.

 

Farmacodynamica

Cefepime is een cephalosporin antibioticum van de vierde generatie die in 1994 wordt ontwikkeld. Cefepime heeft een uitgebreid spectrum van activiteit tegen Grampositieve en Gramnegatieve bacteriën, met grotere activiteit tegen zowel Gramnegatieve als Grampositieve organismen dan derde-generatieagenten. Cefepime heeft goede activiteit tegen belangrijke ziekteverwekkers met inbegrip van Pseudomonas - aeruginosa, goudhoudende Stafylokok -, en veelvoudige drug bestand Streptokok pneumoniae. Een bepaalde sterkte is zijn activiteit tegen Enterobacteriaceae. Terwijl andere cephalosporins door vele plasmide en chromosoom-bemiddeldde bèta-lactamases worden gedegradeerd, cefepime is stabiel en is een frontlijnagent wanneer de besmetting met Enterobacteriaceae wordt gekend of verdacht

 

Mechanisme van actie

Cephalosporins zijn bactericidal en hebben dezelfde wijze van actie zoals andere bèta-lactamantibiotica (zoals penicilline). Cephalosporins onderbreken de synthese van de peptidoglycan laag bacteriële celwanden. De peptidoglycan laag is belangrijk voor celwand structurele integriteit, vooral in Grampositieve organismen. De definitieve die transpeptidationstap in de synthese van peptidoglycan wordt vergemakkelijkt door transpeptidases als penicilline bindende proteïnen (PBPs) wordt bekend.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten