801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDroge Poederinjectie

Benzylpenicillin Natriuminjectie, Benzathine van Penicillineg Injectie

Benzylpenicillin Natriuminjectie, Benzathine van Penicillineg Injectie

Benzylpenicillin Sodium Injection , Penicillin G Benzathine Injection

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.8mega, 1.0mega, 1.6mega, 2.0mega, 5.0mega, 10mega

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200, 000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakking: 50 flesjes/doos
Levertijd: 45days
Levering vermogen: 500, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Benzylpenicillin Natrium voor Injectiepenicilline G Specificatie: 0.8mega, 1.0mega, 1.6mega, 2.0mega, 5.0mega, 10mega
Norm: BP, USP, EP Verpakking: 50 flesjes/doos

Benzylpenicillin Natriuminjectie, Benzathine van Penicillineg Injectie

 

 

Product: Benzylpenicillin Natrium voor Injectie

Specificatie: 0.8mega, 1.0mega, 1.6mega, 2.0mega, 5.0mega, 10mega

Norm: BP, USP, EP

Verpakking: 50 flesjes/doos

 

Beschrijving:

Benzylpenicillin (Penicilline G) is smal die spectrumantibioticum die wordt gebruikt om besmettingen te behandelen door vatbare bacteriën worden veroorzaakt. Het is een natuurlijk penicillineantibioticum dat intraveneus of intramusculair wegens slechte mondelinge absorptie wordt beheerd. De penicilline G kan ook in sommige gevallen als profylaxe tegen vatbare organismen worden gebruikt. De natuurlijke penicilline wordt als de drugs van keus voor verscheidene die besmettingen beschouwd door vatbare grampositieve aërobe organismen, zoals Streptokok pneumoniae worden veroorzaakt, groepeert de streptokokken van A, van B, van C en g-, de nonenterococcal streptokokken van groepsd, viridans groepsstreptokokken, en niet-penicillinase producerend stafylokok. Aminoglycosides kan voor synergisme tegen groepsb streptokok (S.-agalactiae), S. viridans, en faecalis Enterococcus worden toegevoegd. De natuurlijke penicilline kan ook zoals eerst of tweede lijnagenten tegen vatbare grampositieve aërobe bacillen zoals Bacil anthracis, Corynebacterium diphtheriae, en Erysipelothrix-rhusiopathiae worden gebruikt. De natuurlijke penicilline heeft activiteit tegen gramnegatieve organismen beperkt; nochtans, kunnen zij worden gebruikt in sommige gevallen die besmettingen te behandelen door Neisseria meningitidis en Pasteurella worden veroorzaakt. Zij worden over het algemeen gebruikt om geen anaërobe besmettingen te behandelen. De weerstandspatronen, gevoeligheid en behandelings de richtlijnen variëren over gebieden.

 

Aanwijzing:

Voor gebruik in de behandeling van strenge die besmettingen door penicilline g-Vatbare micro-organismen worden veroorzaakt wanneer de snelle en hoge penicillineniveaus zoals in de behandeling van septikemie, meningitis, pericarditis, endocarditis en strenge longontsteking worden vereist.

 

Farmacodynamica:

De penicilline G is een antibioticum van penicilline bèta-lactam in de behandeling van bacteriële die besmettingen wordt door vatbare, gewoonlijk grampositieve, organismen worden veroorzaakt gebruikt dat. De naam „penicilline“ kan of naar verscheidene die beschikbare varianten van penicilline, of naar de groep antibiotica verwijzen uit de penicilline worden afgeleid. De penicilline G heeft activiteit in vitro tegen grampositieve en gramnegatieve aërobe en anaërobe bacteriën. De bactericidal activiteit van penicilline G vloeit uit de remming van celwandsynthese voort en door penicilline G die aan penicilline bindende proteïnen (PBPs) binden bemiddeld. De penicilline G is stabiel tegen hydrolyse door een verscheidenheid van bèta-lactamases, met inbegrip van penicillinases, en cephalosporinases en uitgebreide spectrum bèta-lactamases.

 

Mechanisme van actie:

Door aan specifieke die penicilline-bindende proteïnen (PBPs) te binden binnen de bacteriële celwand wordt gevestigd, remt de penicilline G het derde en laatste stadium van bacteriële celwandsynthese. Cellysis wordt dan bemiddeld door bacteriële celwand autolytische enzymen zoals autolysins; het is mogelijk dat de penicilline g zich in een autolysininhibitor mengt.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)