801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Cephalexintabletten, Cefalexinetabletten, 0.125g/0.25g, Mondelinge Medicijnen

Cephalexintabletten, Cefalexinetabletten, 0.125g/0.25g, Mondelinge Medicijnen

Cephalexin Tablets, Cefalexin Tablets, 0.125g/0.25g , Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Tabletten, 0.125g/0.25g

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één miljoen pillen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: De verpakking van 10 x 10/box
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Cephalexintabletten, Cefalexinetabletten Specificatie: Tabletten, 0.125g/0.25g
standaard: BP, EP verpakking: 10 x 10/box

Cephalexintabletten, Cefalexinetabletten, 0.125g/0.25g, Mondelinge Medicijnen

 

Product: Cephalexintabletten, Cefalexinetabletten, Ampicillin Tabletten

Sterkte: 0.125g/0.25g

Verpakking: 10 x 10/box

Norm: BP, EP

 

Beschrijving:

Deze Cefalexinetabletten is vermeld in de behandeling van de volgende besmettingen: Ademhalingskanaalbesmettingen; been en gezamenlijke besmettingen; genito urinebesmettingen, met inbegrip van scherp prostatitis en tandbesmettingen.
De cefalexinetabletten is actief tegen de volgende organismen: Bèta-haemolytic streptokokken; stafylokokken, met inbegrip van coagulase-positive, coagulase-negative en penicillinase-producerend spanningen; streptokok pneumoniae; escherichia coli; proteusbacteriënmirabilis; klebsiella species, hemophilus - influenzae; branhamellacatarrhalis.
De meeste spanningen van enterococci (streptococcus faecalis) en een paar spanningen van stafylokokken zijn bestand tegen cefalexine.
De cefalexinetabletten is niet actief tegen de meeste spanningen van darmbacterie species, morganellamorganii, pseudomonas of herelleaspecies.

 

Aanwijzing

Voor de behandeling van ademhalingskanaalbesmettingen door Streptokok pneumoniae en Streptococcus pyogenes worden veroorzaakt die; otitismedia toe te schrijven aan Streptokok pneumoniae, Hemophilus - influenzae, goudhoudende Stafylokok -, Streptococcus pyogenes, en Moraxella-catarrhalis; huid en van de huidstructuur besmettingen door goudhoudende Stafylokok - en/of Streptococcus pyogenes worden veroorzaakt die; beenbesmettingen door Stafylokok worden veroorzaakt - goudhoudende en/of Proteusbacteriënmirabilis die; genitourinary landstreekbesmettingen, met inbegrip van scherp die prostatitis, door Escherichia coli wordt veroorzaakt, Proteusbacteriënmirabilis, en Klebsiella pneumoniae.

 

Farmacodynamica

Cephalexin (ook genoemd Cefalexine) is een eerste generatiecephalosporin antibioticum. Het is één van de wijdst voorgeschreven die antibiotica, vaak voor de behandeling van oppervlakkige besmettingen worden gebruikt die als complicaties van minder belangrijke wonden of scheuren voortvloeien. Het is efficiënt tegen de meeste grampositieve bacteriën.

 

Mechanisme van actie

Cephalexin, zoals de penicilline, is een bèta-lactamantibioticum. Door aan specifieke die penicilline-bindende proteïnen (PBPs) te binden binnen de bacteriële celwand wordt gevestigd, remt het het derde en laatste stadium van bacteriële celwandsynthese. Cellysis wordt dan bemiddeld door bacteriële celwand autolytische enzymen zoals autolysins; het is mogelijk dat cephalexin zich in een autolysininhibitor mengt.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)