801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDe Zalf van de gelroom

0.625mg/g Vervoegde de Oestrogenenroom CEEs van de gelroom Zalf

0.625mg/g Vervoegde de Oestrogenenroom CEEs van de gelroom Zalf

0.625mg/g Gel Cream Ointment Conjugated Estrogens Cream CEEs

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.625mg/g, 43g/tube

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10000 buizen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één buis/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Sterkte: 0.625mg/g, 43g/tube Verpakking: één buis/doos
Doseringsvorm: Room Actieve ingrediënten: Vervoegd Oestrogeen
Hoog licht:

Skin care medication

,

Skin Care Ointment

0.625mg/g Vervoegde de Oestrogenenroom CEEs van de gelroom Zalf

 

 

 

 

PRODUCT: Vervoegde Oestrogenenroom

Dosering en Strenth: Room, 0.625mg/g
VERPAKKING: 43g/tube, 1tube/box

Norm: API volgens USP, gebeëindigde doserings binnenshuis norm

Dossier: Klaar voor te leggen

 

Beschrijving:

De vervoegde Paardenoestrogenen (CEEs) zijn samengesteld uit een mengsel van de in water oplosbare zouten van sulfaatesters van estrone, equilin, α-dihydroequilin 17, en andere verwante steroïden die van zwangere paardurine worden gezuiverd. Beschikbaar als product Premarin (FDA), is deze combinatie paarden-afgeleide estrogenic samenstellingen vermeld voor de volgende voorwaarden: behandeling van gematigde aan strenge vasomotorische symptomen en vulvovaginal atrophy verbonden aan overgang; hypoestrogenism toe te schrijven aan hypogonadism, castratie of primaire ovariale mislukking; palliation van metastatische borstkanker; palliation van geavanceerd androgen-afhankelijk carcinoom van de voorstanderklier; en voor preventie van postmenopausal osteoporose. Alle oestrogeenproducten bootsen de gevolgen van endogene oestrogenen in het lichaam na die van de ontwikkeling en het behoud van het vrouwelijke reproductieve systeem en de secundaire seksuele kenmerken de oorzaak zijn. De oestrogenenhandeling door aan oestrogeenreceptoren op een grote verscheidenheid van weefsels in het lichaam te binden en de slijmachtige afscheiding van gonadotropins te moduleren, die hormoon (LH) en follikel bevorderend hormoon (FSH) luteinizing door negatief koppelt mechanisme terug. Voorafgaand aan overgang, is de primaire bron van oestrogeen de ovariale follikel, die 70-500 microgrammen dagelijks van estradiol, afhankelijk van de fase van de menstruele cyclus afscheidt. Nochtans, zodra een vrouw ophoudt ovulerend zijn er een scherpe daling in de productie van progesterone en estradiol door de eierstokken en een voortvloeiende schommeling in links en FSH toe te schrijven aan een gebrek van koppelt controle terug. Deze die verschuiving in hormoonproductie is grotendeels de oorzaak van veel van de symptomen tijdens en na overgang worden ervaren en omvat opvliegingen en andere vasomotorische symptomen, pijnlijke betrekkingen, vaginale droogte, en vulvovaginal atrophy. Deze die symptomen kunnen worden verminderd door veel van de hormonen tijdens en na overgang worden verloren met synthetisch te vervangen of natuurlijk - voorkomende die vormen, in een therapie als de Therapie (HRT) wordt bekend van de Hormoonvervanging. De farmacologische oestrogeenproducten zijn beschikbaar in een verscheidenheid van formaten. Hoewel veel van hen verscheidene samenstellingen in gemeenschappelijk (zoals het sulfaat van het natriumestrone van oestrogeenderivaten en het sulfaat van natriumequilin) bevatten, variëren zij door hun originele bron (zoals paard, mens, of installatie-afgeleid), en resterend mengsel van estrogenic derivaten. De vervoegde Paardenoestrogenen (CEEs) worden afgeleid uit de urine van zwangere merries en bevatten een mengsel van minstens 10 oestrogeenderivaten.

 

Aanwijzing:

De vervoegde Paardenoestrogenen (CEEs) zijn vermeld voor de volgende voorwaarden: behandeling van gematigde aan strenge vasomotorische symptomen en vulvovaginal atrophy verbonden aan overgang; hypoestrogenism toe te schrijven aan hypogonadism, castratie of primaire ovariale mislukking; palliation van metastatische borstkanker; palliation van geavanceerd androgen-afhankelijk carcinoom van de voorstanderklier; en voor preventie van postmenopausal osteoporose.

 

Farmacodynamica:

Niet Beschikbaar

 

Mechanisme van actie:

Alle oestrogeenproducten bootsen de gevolgen van endogene oestrogenen in het lichaam na die van de ontwikkeling en het behoud van het vrouwelijke reproductieve systeem en de secundaire seksuele kenmerken de oorzaak zijn. De oestrogenenhandeling door aan oestrogeenreceptoren op een grote verscheidenheid van weefsels in het lichaam te binden en de slijmachtige afscheiding van gonadotropins te moduleren, die hormoon (LH) en follikel bevorderend hormoon (FSH) luteinizing door negatief koppelt mechanisme terug. Voorafgaand aan overgang, is de primaire bron van oestrogeen de ovariale follikel, die 70-500 microgrammen dagelijks van estradiol, afhankelijk van de fase van de menstruele cyclus afscheidt. Nochtans, zodra een vrouw ophoudt ovulerend zijn er een scherpe daling in de productie van progesterone en estradiol door de eierstokken en een voortvloeiende schommeling in links en FSH toe te schrijven aan een gebrek van koppelt controle terug. Deze die verschuiving in hormoonproductie is grotendeels de oorzaak van veel van de symptomen tijdens en na overgang worden ervaren en omvat opvliegingen en andere vasomotorische symptomen, pijnlijke betrekkingen, vaginale droogte, en vulvovaginal atrophy. Deze die symptomen kunnen worden verminderd door veel van de hormonen tijdens en na overgang worden verloren met synthetisch te vervangen of natuurlijk - voorkomende die vormen, in een therapie als de Therapie (HRT) wordt bekend van de Hormoonvervanging.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)