801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenGroot Parenteraal Volume

Uitgebreide de Infusieantibiotica van het Ciprofloxacinlactaat Injectie voor Besmetting

Uitgebreide de Infusieantibiotica van het Ciprofloxacinlactaat Injectie voor Besmetting

Ciprofloxacin Lactate Injection Extended Infusion Antibiotics For Infection

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.2g/100ml, 0.5g/100ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 80000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 100 flessen/karton
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 500, 000 flessen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Kracht: 0.2g/100ml, 0.5g/100ml verpakking: 100 flessen/karton
Doseringsvorm: infusie Actieve ingrediënten: Ciprofloxacinlactaat

Uitgebreide de Infusieantibiotica van het Ciprofloxacinlactaat Injectie voor Besmetting

 

 

Product: De Injectie van het Ciprofloxacinlactaat

Specificatie: 0.2g/100ml, 0.5g/100ml

VERPAKKING: 100 flessen/karton

Norm: USP/BP

Dossier: Klaar voor te leggen

 

Aanwijzingen:

De Ciprofloxacininjectie wordt gebruikt om bepaalde die besmettingen te behandelen door bacteriën worden veroorzaakt. De Ciprofloxacininjectie wordt ook gebruikt om bloedzweer (een ernstige besmetting die opzettelijk als deel van een bioterreuraanval) kan worden uitgespreid in mensen te verhinderen of te behandelen die aan bloedzweerkiemen in de lucht kunnen blootgesteld te zijn. De Ciprofloxacininjectie is in een klasse van geroepen antibiotica fluoroquinolones. Het werkt door bacteriën te doden die besmettingen veroorzaken. De antibiotica zullen niet voor koude, griep, of andere virale besmettingen werken.

Bijwerkingen:

De Ciprofloxacininjectie kan bijwerkingen veroorzaken. Vertel uw arts of zijn om het even welk van deze symptomen streng of gaan niet weg:

misselijkheid; het braken; maagpijn; het zuur; diarree; hoofdpijn; irritatie, pijn, tederheid, roodheid, warmte, of het zwellen bij de injectievlek; het vaginale jeuken en/of lossing

Sommige bijwerkingen kunnen ernstig zijn. Als u om het even welk van deze symptomen ervaart, roep uw arts onmiddellijk, maar houd op gebruikend ciprofloxacin geen injectie zonder het spreken aan uw arts:

strenge diarree (waterige of bloedige krukken) die met of zonder koorts en maagklemmen (kan voorkomen tot 2 maanden of meer na uw behandeling) kan voorkomen; duizeligheid; verwarring; nervositeit; rusteloosheid; bezorgdheid; vertrouwend niet op anderen of van mening zijnd dat anderen u willen kwetsen; moeilijkheid in slaap vallen of het blijven in slaap; nachtmerries of abnormale dromen; hallucinaties die (dingen zie of stemmen horen die niet bestaan); depressie; gedachten over het sterven of het doden van; het niet te beheersen schudden van een deel van het lichaam;

Als u om het even welke volgende die symptomen, of symptomen van tendinitis ervaart of peesbreuk in de BELANGRIJKE WAARSCHUWINGSsectie wordt beschreven, houd op gebruikend ciprofloxacininjectie en roep onmiddellijk uw arts of krijg noodsituatie medische hulp:

uitbarsting; bijenkorven; het jeuken; het pellen of het verschroeien van de huid; koorts; het zwellen van de ogen, het gezicht, de mond, de lippen, de tong, de keel, de handen, de voeten, de enkels of de lagere benen; heesheid; of moeilijkheid die ademen slikken; snelle hartslag; het verzwakken; flauwvallen; het vergelen van de huid of de ogen; donkere urine; verminderde urination; beslagleggingen; het ongebruikelijke kneuzen of aftappen; verbinding of spierpijn

Contra-indicaties:

Ciprofloxacin is binnen voor een contra-geïndicat

patiënten met een vorige geschiedenis van hypergevoeligheid aan ciprofloxacin of aan andere (fluoro) quinolones of aan om het even welke andere ingrediënten

patiënten met een geschiedenis van peeswanorde met betrekking tot fluoroquinolonebeleid

zwangerschap en het de borst geven

kinderen en groeiende adolescenten behalve de behandeling van scherpe longverergering van blaasbindweefselvermeerdering in kinderen van 5-17 jaar.

Kinderen onder 5 jaar.

Het gezamenlijke beleid van ciprofloxacin en tizanidine is contraindicated sinds een ongewenste verhoging van de concentraties van serumtizanidine verbonden aan klinisch relevante tizanidine-veroorzaakte bijwerkingen (hypotensie, slaperigheid) kan voorkomen.

Opslag:

Opslag onder 25℃. Bescherm tegen licht. BLIJF VAN BEREIK VAN KINDEREN WEG.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten