801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenElektronische Medische apparatuur

Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  • Professional body testing devices quantum bio impedance body analyzer machine
  • Professional body testing devices quantum bio impedance body analyzer machine
  • Professional body testing devices quantum bio impedance body analyzer machine
  • Professional body testing devices quantum bio impedance body analyzer machine
 • Professional body testing devices quantum bio impedance body analyzer machine

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: CE RoHS
  Modelnummer: X-y-vt-Q05

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10sets
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: pak met zak en karton
  Levertijd: binnen 3days na betaling
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 100000 Piece / stuks per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum b Type: astma en COPD-behandeling
  Functie: Het ontdekken van Lichaamsgezondheid Taal: De veelvoudige Toepassing van de Talenkeus: Mens, huis, het Ziekenhuis, kliniek
  Nauwkeurig: boven 95% Functie: Draagbaar, sparen rapport en druk, gemakkelijk gebruik
  rapport: zesde gennerration quantum49+reports OS: Winst 7/8/8.1/10, Venster XP/Vista

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalyse van de apparaten de quantum bioimpedantie

   

  Het quantum kenmerkende materiaal verzamelt de zwakke magnetisch veldsensoren van frequentie en energie van menselijk lichaam door de sensor van de handgreep. Door het instrument overdrijft en de computerverwerking, vergelijkbaar zijn met de ziekteopstelling binnen het instrument installeren en het standaard quantumresonantiespectrum, gebruikt de analyse van de de analysemethode van Fourier als het patroon van de steekproefgolf chaotisch wordt. Volgens de resultaten, maak een analitisch oordeel voor de persoon in staat van sub-Gezondheid en oorspronkelijk probleem, en breng de standaardraad voor preventieve behandeling naar voren.

   

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  Principe:

  Het menselijke lichaam is de complexen van een groot aantal cellen die in de ononderbroken groei, ontwikkeling, differentiatie, regeneratie en apoptosis zijn, en de cellen zelf-vernieuwen constant door zijn eigen afdeling. 25 miljoen cellen zijn verdeeld bij één seconde in het lichaam van een volwassene, en de het bloedcellen van het lichaam vernieuwen constant aan het tarief van ongeveer 100 miljoen per minuut. Tijdens de celafdeling en groei, laadden die organismen van atoomkernen die atomen vormen als basiseenheid van cel en de elektronen buiten de kern zijn in constante hoge snelheid beweging en het veranderen, daardoor constant uitzendend elektromagnetische golven.

  De elektromagnetische golfsignalen die door het menselijke lichaam worden uitgezonden vertegenwoordigen de specifieke staat van het menselijke lichaam, en de uitgezonden elektromagnetische golfsignalen zijn verschillend in de verschillende omstandigheden van het menselijke lichaam, zoals gezondheid, sub-gezondheid, ziekte, enz. Als wij deze specifieke elektromagnetische golfsignalen kunnen bepalen, kunnen wij het statuut van het leven van het lichaam bepalen.

   

  De quantumgeneeskunde is van mening dat de meest fundamentele zieke reden te vallen om is dat de rotatie van elektronen buiten de atoomkern en de baan veranderen, daardoor veroorzakend de verandering van atomen die een materiaal vormen, de verandering van kleine biomoleculen, de verandering van grote biomoleculen, de verandering van alle cellen en tenslotte de verandering van organen. Omdat het elektron een geladen lichaam is.

   

  wanneer de rotatie van elektronen buiten de atoomkern en de baan veranderen, zal de elektromagnetische golf die door de atomen wordt uitgezonden veranderen. De energie van de elektromagnetische golfveranderingen die door de veranderingen van de ziekten van het menselijke lichaam en fysieke veranderingen in de voedingsstatus worden veroorzaakt is uiterst zwak en gewoonlijk is slechts nano gauss aan microgauss. De frequentie en de energie van het zwakke direct bepaalde magnetische veld van haar of door een sensor te houden zijn met de hand met de resonantiespectrums vergelijkbaar van standaardquantum van ziekten en voedingsindicatoren die in het instrument worden geplaatst nadat de frequentie en de energie door het instrument worden vergroot en door de computer verwerkt, en dan is de overeenkomstige quantumwaarde die van negatief aan positief zijn output. De grootte van de quantumwaarde wijst op de aard en de omvang van de ziekte en de voedingsniveaus. Tot slot worden de testresultaten opgelost door werkers uit de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld, zijn de kankercellen verschillend van normale cellen, en de elektromagnetische golven die door kankercellen zijn worden uitgezonden ook verschillend van de elektromagnetische golven die door normale cellen worden uitgezonden. De quantumresonantie het testen tumor moet de standaardgolf van kankercellen naar het specimen verzenden. Als er kankercellen in het menselijke lichaam zijn, zal de resonantie voorkomen, en het instrument zal het signaal ontdekken. Het meer aantal kankercellen is, is intenser het signaal, en de quantumwaarde neigt aan de negatieve waarde. Als er geen kankercellen zijn, zal de resonantie voorkomt niet, en de quantumwaarde neigt aan de positieve waarde. Het is gelijkaardig aan het principe om aan het uitzenden van de radio te luisteren. Er zijn vele radiogolven in de lucht. Als u aan wat het aangewezen uitzenden wilt luisteren, kunt u de radio naar de overeenkomstige frequentie, op dit ogenblik overbrengen, komt de resonantie voor, zodat u aan dit het uitzenden kunt luisteren. De quantumresonantie gebruikt dit principe om te testen.

   

   

  Quantumanalysatorschoolrapport:

  QRMA-rapport: 45 rapporten = 36 badic rapporten + 3 mannelijk vrouwelijk rapport +3 rapporteert + coprehensive rapport + kinderenadhd rapport + kinderen coprehensive rapport

  De Poolse versie quantumgezondheid meldt Bijgewerkt Vrij van de sub-Gezondheids Hoogste Detector 100%

   

   

  De nieuwe Quantumgezondheidsanalysator heeft 45 Rapporten
  1 cardiovasculair en Hersen 24 Heavy metal
  2 gastro-intestinale Functie Fundamentele Fysieke Kwaliteit 25
  3 leverfunctie Allergie 26
  4 dikke darmfunctie Zwaarlijvigheid 27
  5 Gallbladder Functie Huid 28
  6 alvleesklier- Functie Oog 29
  7 nierfunctie Collageen 30
  8 longfunctie 31 kanalen en collaterals
  9 hersenenzenuw 32 impuls van hart en hersenen
  10 beenziekte 33 bloedlipiden
  11 minerale botdensiteit 34 gynaecologie (wijfje)
  12 reumatoïde Beenziekte Borst 35 (wijfje)
  13 de Index van de beengroei Menstruele cyclus 36 (wijfje)
  14 bloedsuiker Voorstanderklier 37 (mannetje)
  Spoorelement 15 Mannelijke Seksuele Functie 38 (mannetje)
  Vitamine 16 Sperma 39 en sperma (mannetje)
  Aminozuur 17 Element 40 van Mens
  Coenzyme 18 41 deskundige analyse
  Vetzuur 19 42 handanalyse
  20 endocrien Systeem 43 uitvoerig verslag
  21 immuunsysteem 44 kinderenuitvoerig verslag
  22 schildklier 45 ADHD (jonge geitjes jonger dan 10 jaar oud)
  23 menselijke Towin --

   

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  Eigenschappen van Quantumresonantieanalysator:

  1). Professioneel
  Gebaseerd op de studie over vonden honderd miljoen klinische gevallen jarenlang, een aantal medische en computerdeskundigen quantumgezondheidsmonitor uit.


  2). Uitvoerig
  Ons quantumgezondheids kenmerkend instrument kan tot een uitvoerig onderzoek aan menselijk lichaam maken. Na de test, kunnen 16 gezondheidsrapporten worden verkregen.

  3). Nauwkeurig
  De statistische analyse van gezondheid wordt uitgevoerd streng door wetenschappelijke methodes te gebruiken en het wordt goedgekeurd door een groot aantal klinische praktijken. Het nauwkeurigheidstarief van dit gezondheidszorgproduct kan tot 85% bereiken.

  4). Vooruit
  Ons therapieapparaat kan gezondheidsveranderingen ontdekken alvorens de duidelijke symptomen en de tekens van ziekte verschijnen. De vroege opsporing zal voor vroege behandeling maken.

  5). Eenvoudig
  De verrichting van dit gezondheidsmateriaal is vrij gemakkelijk. De gebruikers kunnen de het ontdekken technieken beheersen na een opleiding op korte termijn.

  6). Geschikt
  Door het gebruiken van dit gezondheidsinstrument, kan de gezondheidscontrole op om het even welk ogenblik en overal worden gemaakt. Dit zal tijd voor patiënten besparen.

  7). Economisch
  De kosten om te testen zijn vrij redelijk, aanvaardbaar voor gemiddelde consument.

  8). Veiligheid
  De gezondheidscontrole wordt gemaakt op een niet-invasieve manier, zodat zal het instrument geen menselijk lichaam berokkenen. Gebaseerd op de het testen rapporten, kunnen de gebruikers de informatie over gezondheidsstatus en voorschrift krijgen.

   

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

   

  Van Newlystar (Ningbo) Medtech Co., Ltd is één van de belangrijke leverancier voor Pathologisch Analysemateriaal,
  Het Materiaal van de diabetesbehandeling en Gebeëindigd Geneesmiddel van China. Met een bewezen spoorverslag van
  de overgegaane jaren, newlystar-Medtech is gezien door haar klanten als hoogstaand en betrouwbaar
  leverancier notonly op producten, maar ook op hulp voor controle en verbetering van GMP niveau, kwaliteit
  beheersysteem, EHS-beheersysteem en de steun van het registratiedossier, enz. De essentie van
  Newlystar-Medtech activites, is een verplichting aan haar klanten met de professionele dienst en hoogstaand
  producten met efficiënte kosten en innovatieve oplossingen.

   

  Certificatie

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  Verpakking & Betalingen

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  Professioneel lichaam het testen machine van de het lichaamsanalysator van de apparaten de quantum bioimpedantie

  Whatsapp: 008618067597709

   

   

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Jocelyn

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten