801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis Over ons

Geschiedenis

China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn zeer dankbaar aan u voor uw ononderbroken inspanningen voor het verstrekken van farmaceutische producten van China.

—— Dr. Abdulaziz Alsheikh

Newlystar medtech is een ervaren bedrijf met een professioneel hard werkend team.

—— M. Mohammed Abdalla

Ik ben online Chatten Nu

Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.
Productielijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Newlystar werd gebaseerd op Sep, 2007. Van de dag van het oprichten, worden wij toegewijd aan de bouw van een goed platform voor pharma handel die de faciliteiten van China en globale farmaceutische verdelers combineerde. Newlystar is zeer professioneel in kwaliteitsbewaking, GMP controlerende, regulerende zaken en bedrijfsontwikkeling, en wij zijn bereid om onze behulpzame faciliteiten te helpen om bovengenoemde barrière in formulering op te lossen handel drijvend en internationale markt samen te ontwikkelen.

 

Met de gezamenlijke inspanningen, heeft Newlystar meer dan 10 behulpzame faciliteiten overging diverse GMP controle van in het buitenland, omvat INVIMA (Colombia), Peru, Anvisa (Brazilië), TGA (Austrilia), Duitsland enz. En hun producten gaan lokale markt door de cliënten van Newlystar in.

 

Nu, omvatten onze exportartikelmarkten Oosteuropese landen, Latijns-Amerikaanse landen, Centrale en zuidoostaziatische landen, reeds het Midden-Oosten en Afrikaan. Met de update van GMP systeem, zullen wij more and more faciliteiten hebben die GMP controle van de V.S. FDA, EMA overgaan, Contract dat want de Europese Farmaceutische bedrijven veel grotere verdeling in de totale zaken van Newlystar zullen nemen vervaardigt.

 

Van het jaar 2011, overschreed onze omzet 20 miljoen reeds USD op formuleringen. En het aantal houdt toenemend snel deze jaren.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Luke Liu

Tel.: 86--57487019333

Fax: 86-574-8701-9298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)